GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Fastelavn

Børnenes fest - Fastelavn

En festdag for børn i alle aldre, med alt som hører med til at skabe en fantastisk dag. Udklædning, sminke, slå katten af tønden og raslen. Så kan dagen vist ikke blive bedre. Tænker vi i højtider og traditioner er fastelavn en meget vigtig dag som har stor betydning for børnene. Kun overgået af julen. Fastelavn er ligesom jul skabt til at være kreativ. Måske skal en del eller hele udklædningen være hjemmelavet, der kan pyntes fastelavnsris og skal der være fest, skal der naturligvis også pyntes festligt op.

Filtrer

Udklædning

Alle børn synes det er sjovt at klæde sig ud. Mange børn ved i måneder før fastelavn, hvad de vil klædes ud som. Vi har flere forskellige former for udklædning. Det helt store med store kostumesæt, hvor alt er med, eller det mere enkle med få virkemidler og lidt sminkefarve. Begge dele er lige godt, bare børnene føler sig udklædte og kan træde ind i rollen som en anden.

Slå katten af tønden

Traditionen med at slå katten er tønder, går langt tilbage i tiden. Førhen var der en rigtig kat i tønden. I dag er den heldigvis kun fyldt med slik, godter og frugt. Det barn som slår bunden ud af tønden og medvirker til at alt indholdet i tønden falder ud, bliver kattedronning og bliver belønnet med en lille krone. Det barn som slår hele tønden ned til sidst bliver kattekongen og modtager også en kongekrone.

Raslen

Med til traditionen hører også med at rasle. Udklædte børn går omkring i nabolaget og synger ved dørene Fastelavn er mit navn for at modtage slik eller andre godter.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere