GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Udeliv

Børn i balance har alt til leg når naturen og udelivet kalder. At flytte legen udenfor giver nogle andre muligheder og oplevelser for aktivitet og bevægelse. At være udendørs giver mere plads for fysisk udfoldelse. Lysten til bevægelse bliver større når der bliver højt til loftet. Børn bruger uderummet forskelligt, og det har vi selvfølgelig taget højde for, så her burde være noget for enhver smag, interesse og lyst.

Filtrer

Udeliv med fordybelse

Nogle børn har lyst til at spille bold, andre vil gerne fordybe sig i dyre- og blomsterlivet, og andre igen er klar til at klatre i træer eller få sig en gyngetur. Udelivet giver glæde og energi både til børn og voksne. Her er insektglas, lup, pandelampe, lommelygter til både store og små børn og en kikkert hvis noget skal nærstuderes. Til udeliv i haven skal der bruges skovl, kost, sneskraber eller haveredskaber hvis haven skal ordnes. Der kan også bygges et fuglehus og fuglefamilien kan følges på tæt hold.

Aktivt udeliv

Det gode udeliv for eller med børn giver masser af glade oplevelser og aktiviteter. En tur op og ned af rebstigen i træet giver sus i maven, og rigtigt mange udfordringer som giver masser af selvtillid. Bolde i flere forskellige størrelser, både til at kaste med og sparke til hvis der skal mere sport og bevægelse i legen. Sidst men ikke mindst er løbecykler og løbehjul fantastisk udendørs legetøj til det gode udeliv.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere