GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Vådliggerlagner

Et vådliggerlagen, eller madrasbeskytter, er perfekt til små børn og vådliggere. En af vådliggerlagnets opgaver er at beskytte madrassen mod pletter, bakterier og lugtgener. Nogle af vådliggerlagnerne kan bruges som et helt almindeligt lagen, mens andre skal ligge mellem madras og lagen. Her på siden kan du finde vådliggerlagner i mange forskellige størrelser.

Filtrer

Vådliggerlagen til baby

Et vådliggerlagen er et vandtæt lagen også kaldet en madrasbeskytter. Fælles for vådliggerlagner og madrasbeskyttere, er at de er vandtætte, og derfor beskytter madrassen, som jo ikke så nemt lader sig vaske, når der sker et uheld i sengen.

Her på siden finder du forskellige typer af vådliggerlagner og madrasbeskyttere. Fra den danske producent nsleep har vi vådliggerlagner som til forveksling ligner almindelige stræklagner og derfor også kan bruges uden et almindeligt lagen ovenpå. Fra Cocoon company, som også er dansk, har vi vådliggerlagner med elastikker i hjørnerne. Disse vådliggerlagner skal placeres mellem madras og lagen.

Vi har også madrasbeskyttere fra Aerosleep. Disse består af tre lag; et lag af Aerosleeps 3D struktur, som gør det super åndbart, et absorberende lag og et vandtæt lag som forhindrer fugten i at trænge ned i madrassen.

 

Madrasbeskytter til et godt sovemiljø

Med al den tid vi mennesker bruger i vores senge, er det vigtigt med et godt og sundt sovemiljø. Sved og vandladninger i sengen er svært at kommen udenom når man har et lille barn. Derfor er madrasbeskytteren rigtig god, da den sørger for at de bakterier som i løbet af natten finder vej til den, stoppes, inden de når ned i madrassen. Madrasbeskytteren er vaskbar og det er derfor en langt mere praktisk løsning, end at skulle lufte/tørre/vaske madrassen.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom