GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Puky løbehjul

Løbehjulet er et fantastisk køretøj til børn, ikke nok med at det er sjovt og udfordrende, så er det også praktisk i hverdagen. Børn som synes det er kedeligt at gå fra A til B, vil pludselig gerne med ud på ture, bare de kan få lov til at løbe på løbehjulet. Det øger bevægeligheden betydeligt over længere afstande, på en sjov og legende måde. Samtidig bliver motorikken og balancen styrket. Der bliver øvet koordinering og rum-og retningssansen udvikles.

Sikkerhed og komfort

Fordelen ved løbehjul med store hjul og bremse er sikkerheden og forbedret kørekomfort. Du sikrer at dit barn ikke vælter så nemt, hvis det møder en lille sten på vejen. Løbehjul med store gode hjul, kan langt bedre forcere ujævnt terræn og småsten på vejen. Derfor er det en god investering i sikkerheden at prioritere et løbehjul med store hjul. Løbehjulene fra 3 år har fodbremse monteret. Pukys løbehjul er med skumdæk, dog har de fremstillet 1 med lufthjul. Med lufthjul får barnet en bedre affjedring, som gør det muligt at benytte løbehjulet over længere afstande.
Det er vigtigt at vælge et løbehjul som passer til barnet. Jeg oplever ofte at forældre gerne vil købe løbecykelen eller løbehjulet en størrelse størrere, da barnet så kan bruge det længere. Det er som oftes en rigtig dårlig ide. Hvis det ikke passer i størrelsen, vil børnene ofte ikke bruge det. Det er vigtigt at børnene føler at det er dem der styre løbehjulet eller løbecyklen og ikke omvendt. Det giver utryghed og påvirker også trafiksikkerheden.
Når det første løbehjul skal indkøbes til de helt små, fra 2 år kan det være en rigtig god ide at købe det med 3 hjul. De helt små har endnu ikke den rigtig gode balance. Det er en stor udfordring både at skulle skubbe med benet, holde balancen og samtidig forholde sig til omgivelserne.

Løbehjul

Puky laver fantastiske løbehjul. Løbehjulene til de mindste børn har 3 hjul så det er nemmere at holde balancen. Du kan vælge om hjulene skal være luftdæk eller de vedligeholdelsesfrie skumdæk. Pukys løbehjul har store dæk så de ikke er så følsomme overfor underlaget.

Løbehjul fra Puky i Ballerup

Du er velkommen til at hente dit Puky løbehjul hos Børn i balance i Ballerup, nord for København. Vi har løbehjul til børn fra 2 år i rød, blå og pink med skumdæk og 3 hjul. Til børn fra 3 år har vi løbehjul med skumdæk og 2 hjul i farverne rød, blå og pink. Ligeledes har vi også et rødt og et kiwi farvet løbehjul med luftdæk til børn fra 3 år. Till børn fra 5 år er løbehjulet i farverne kiwi eller sort og med sporty luftdæk.

Et godt alternativ til løbehjul er vores løbecykler.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere