GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Ai2 stofbleer

All in Two eller bare Ai2 er betegnelsen for de moderne stofbleer som består af et cover sammen med et indlæg. Indlægget knappes på coveret og når det er tid til at skifte ble, vurderer du om du kan nøjes med at skifte indlægget eller om både cover og indlæg skal skiftes.

Fordelen ved Ai2 løsningen er at du ikke skal have lige så mange covers til at komme i gang, da de kan genbruges, og dermed reduceres både udgiften og mængden af vasketøj.

Filtrer

Hvorfor vælge Ai2 stofbleer?

Ligesom alle andre ble-typer har Ai2 stofbleerne både sine fordele og ulemper.

Fordelene ved Ai2 er at de er i den billige ende af stofble-løsninger. De skyldes at du genbruger det samme vandtætte cover igennem flere bleskift, og altså kun skifter indlægget i bleen hver gang. Det betyder at de ble beholdning ikke behøver at være lige så stor som med Ai1 bleer. At coveret genbruges flere gange, mindsker selvsagt også mængden af vasketøj, og så tørrer de også hurtigere da cover og indlæg kan skilles ad.

Ulempen ligger dog også i forbindelse med vask, da der er flere dele og at de ikke må tørretumbles. Det betyder mere der skal hænges op, men vælger du modellen med knapper behøver du faktisk ikke at knappe det sidste indlæg du bruger af bleen.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom