GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Opbevaring

For at skabe ro og orden på børneværelset er det vigtigt med god opbevaring. Med masser af gode opbevaringsmuligheder er det meget nemmere at rydde op og holde styr på legetøjet.

Opbevaringen skal være praktisk, men det gør heller ikke noget, at det ser hyggeligt og godt ud. Vi har både flotte kurve i stof, søde og dekorative knager, de populære kupler fra Koziol og de smarte Play and go poser. Læs mere om opbevaringsmulighederne i bunden af siden.

Filtrer

Koziol kuppen til opbevaring af legetøj

En smart og moderne måde at opbevare legetøj på børneværelset, huer og vanter i entréen, og meget andet på, er Koziols flotte kupler til væggen. De er flotte og elegante, og så er det praktisk, at man nemt kan se hvad de indeholder. Koziol kuplerne er til vægopbevaring og man kan derfor sætte dem i en højde hvor børnene selv kan nå. Dermed bliver børnene mere selvstændige og de voksne får pænere opbevaring.

Opbevaring til legetøj på børneværelset

Poserne fra Play and go er ret geniale. Her bliver legetøjet gemt i en stofpose der, når den foldes ud, bliver omdannet til et legetæppe. Når der skal ryddes op, er det nemt at samle legetøjet i posen og lukke den.

Opbevaringskurve til børn

Vores kurve i stof fra Roommate og Ferm Living er praktiske. I flotte designs og farver passer de godt ind i de fleste hjem - Også i stuen, hvor barnets legetøj ofte befinder sig de første år.

Opbevaring på badeværelset

Til opbevaring på badeværelset eller ved puslebordet har vi mindre stofkurve fra Little Dutch. Opbevaringskurve til børn er super praktiske til opbevaring af vaskeklude, bleer, cremer og meget andet. Ved at bruge kurve til opbevaring af børnenes legetøj og udstyr, bliver det også nemmere at flytte rundt på eller når der skal ryddes op.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere