GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Little Dutch

Little Dutch er et hollandsk firma, som virkelig forstår at designe legetøj, babyudstyr og dekorative detaljer, der både appellerer til børn og deres forældre. Det, at alle produkterne fra Little Dutch er designet med lige stort fokus på kvalitet, legeværdi og æstetik i hjemmet, er med til at gøre, at det er blevet til det populærer mærke, det er i dag. 

 

Trælegetøj fra Little Dutch

Vores udvalg af trælegetøj fra Little Dutch rummer både kugle/bilbaner, stabelklodstog, kuglerammer og gåvogne. Alle træprodukterne er designet, så de rummer både leg, læring og motorisk udvikling. Samtidig er legetøjet også smukt, og kan fint pynte på hylden i børneværelset. Alt trælegetøjet fra Little Dutch er malet med vandbaseret giftfri maling, som er sikkert for børn.

Babylegetøj

Blødt, lækkert og fuld af fine detaljer. Her finder du både bløde aktivitetsbøger, der stimulerer barnets sanser, søde dukker der er perfekte krammevener, og gavesæt med både nusseklud, bamse og bidering - helt perfekt til barsels eller dåbsgave. 

Til baby har vi også både vaskeklude og stofbleer  i det blødeste OekoTex bomuld, og i skønne farver og mønstre.

Rolleleg

Til de lidt større børn har vi som noget nyt fået både en makeuptaske og en lægetaske på hylderne. To stoftasker fyldt med tilbehør til enten lægeleg eller sminke leg. Alt tilbehøret i taskerne er lavet af træ, men ligner det vi voksne bruger - Det gør det ekstra sjovt når der skal leges rolleleg.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere