🤶 Julegaver byttes frem til 31. januar 2022 🎅
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Prinsesse tema

Her finder du alt til prinsesse legen. Har du et barn der er vild med prinsesser, er der både til prinsesse udklædning og legetøj med prinsesse tema, til alle aldre.

Filtrer

Prinsesse udklædning og prinsesse legetøj

Prinsesser er fine i tøjet, men der skal heldigvis ikke meget til for at føle sig som en prinsesse. Et fint diadem, en taske med glimmer eller lidt tyl på, så kan legen begynde. Er det ikke udklædningen der trækker, er der masser af legetøj med prinsesse tema. Både fingerfarve og modellervoks i prinsessefarver, eller prinsessen på ærten spil, fuldender prinsesse temaet.

Når prinsesse legen skal fuldendes

Har du et kreativt barn, kan du her finde både vinduesmaling med prinsesser og mandalas malebøger med prinsesser. Der er altså masser af aktiviteter at lave, selvom interessen for udklædning måske ikke lige er der altid. Samtidigt kan det også være sjovt at lave aktiviteter med prinsesse tema, mens man selv er klædt ud som en fin prinsesse.

Nem udklædning med tyl kapper

Vi har også flotte tyl kapper, som gør selve udklædningen nem og overskuelig for selv de mindste. Med en tyl kappe behøver man ikke mere for at ligne en prinsesse, da kappen dækker det meste af barnets krop.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom