GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Crazy Aaron Thinking Putty

Crazy Aarons Thinking Putty er fremstillet i 100% giftfrit silikone og uden duftstoffer. Det fåes i forskellige udgaver med forskellige egenskaber. Hypercolor er varmefølsom og skifter farve når der leges med det. Magnetics gøres magnetisk med den medfølgende magnet og Grow in the dark, lyser i mørket. Husk at opbevare Thinking putty i æsken, da det flyder ud når det ikke bruges.

Filtrer

Hvad er Thinking Putty?

Crazy Aarons Thinking Putty er både modelervoks og slim på samme tid og så dog ikke. Crazy Aaron er fast kan flyde sammen, rulles det til en bold kan det hoppe. Det tørre aldrig ud og kan bruges igen og igen. Produkterne har forskellige egenskaber så der er noget for enhver smag. Det fåes i forskellige størrelser og mini udgaven er helt perfekt som en lille gave fx. til børnefødselsdagen.

Thinking Putty er til alle børn fra 3 år. Både til de stille og de urolige børn. Det er godt at side og "nuller" med eller der kan leges med det og formes forskellige figurer og ligende. Det styrker hånd- og fingermotorikken. Se hele vores udvalg her

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere