GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Fodboldmål og tilbehør

Fodboldmål og tilbehør er et must-have i rigtig mange danske haver. Mange børn (og voksne!) er så bidt af fodbold, at det er en populær sportsgren at tage med ud i haven. På siden her finder du et stort udvalg af tilbehør til fodbold, mål, bolde og boldtrænere, som kan sætte gang i aktiviteterne så snart årstiden er til det. Spiller dit barn alene, så er et mål med præcisionsdug eller en boldtræner en rigtig god idé. Hvis der er flere med, er junior fodboldmålene fra My Hood et rigtig godt valg, da der kommer to mål i en pakke, og straks er have klar til årets fodboldkamp.

Filtrer

Fodbold er nok noget af det tætteste vi kommer på en nationalsport i Danmark. Så snart vejret viser sig fra sin gode side, ved vi alle at det er tid til at komme udenfor, før det forsvinder igen. Fodboldmålene på siden her fylder ikke meget, og flere af dem er egnet til at pakke sammen, enten for at tage med i sommerhus, eller når sæsonen ikke længere er til den store udeleg.

Træning hjemme i haven

Nu er der rigtig god mulighed for at træne evnerne på banen, i baghaven. Her finder du boldtrænere som der kan trænes sparketeknik med, en kickback fodbold med elastik, som kan træne reaktionsevnen og mål med præcisions dug, så der kan øves i at ramme helt rigtigt, når der skydes på mål. Både fodbolde, boldtræner og mål findes i forskellige størrelser, så der er noget både til de små der endnu ikke sparker så hårdt, og til de lidt større der har mere kraft bag sparket.

Fodbold og motorik

Fodbold er vist den mest elskede holdsport i Danmark. Helt fra børnene er 2-3 år, bliver der udtrykt ønske om at gå til fodbold og møder fødderne en bold, bliver der med garanti sparket til den :) En have med 1 eller 2 mål og selvfølgelig en bold, giver garanti for gode lege og boldspil. Fodbold er god leg, men det er bestemt også god motorisk træning. At løbe efter en bold og skulle sparke til den, er selvsagt ikke let, her er det både koordinering og kropskontrol der skal være styr på. Samtidig med sjov bevægelse øves der også regellege og fodbold indbyder også til en masse socialt samvær og fælleskab.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere