GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Klodser

Klodser er essensen af godt legetøj til børn. Små børn fra 1 år bygger tårne eller får dem bygget og vælter dem igen og igen. Rollelege begynder og klodserne bliver måske brugt som en telefon, biler, dyr eller værktøj, mulighederne er mange og sjove. Der bygges små huse - ja hvad som helst, for barnets fantasi sætter ingen grænser. Med Magic brix eller Nupper kan der allerede fra en tidlig alder bygges noget der ligner og kan bruges til leg. Magic brix er i forskellige former og farver og er virkelige indbydende at lege med. Kapla klodser og Plus Plus er sjove klodser til de lidt større børn.

Filtrer

Kapla klodser

Klodserne fra Kapla, som er til de lidt større børn og faktisk også voksne, er helt fantastisk legetøj. Her er mange timers leg og udfordringer for både store og små. Her gælder det om at give fantasien frit spil og afprøve alle muligheder. Kapla klodser er i naturtræ og de findes i kasser med 100 stk., 200 stk., 280 stk. og en kæmpe kasse med 1000 stk. i. Skulle der mangle lidt farve kan det også fåes. Vi har æsker med 40 stk. rød, gul, orange og blå. Så det er bare med at komme igang med byggeriet. Kapla er især godt legetøj til stimulation af det finmotoriske, øje-hånd koordination og til at udfordre børnenes fantasi og bygge evner.
Hvis du er til konstruktionslegetøj, er du garanteret også til kuglebanerne fra Cuboro, som du finder her.

Plus Plus klodser

Klodserne med det sjove navn Plus Plus skal bestemt ikke glemmes. Plus Plus Medi er klodser eller brikker til de mindste, som typisk bruger dem som puslespil og bygger fladt. Plus plus Mini appelerer til de store børnehavebørn og små skolebørn. Her vil der blive bygget i 3D og bygget figurer som der bliver leget med efterfølgende.

Leg og klodser

Konklusionen må absolut blive at klodser er godt legetøj til alle aldre. Det er bare forskellige former for klodser der skal til. Fælles for alle klodserne er at der bliver trænet finmotorik, fantasi og koncentration samtidig med at det er sjovt legetøj. Klodser er derfor rigtigt godt at bygge alene med til fordybelse, men også i par eller grupper, hvor der dannes sociale relationer, samarbejde styrkes og der lærers at tage hensyn til hinanden.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere