GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bærejakker

Det er vigtigt at være varmt klædt på i vinterkulden, men det kan nogle gange være besværligt at få lukket den varme jakke, når du er gravid, eller hvis du har din baby med dig i bæreselen hængende på maven. Men det problem er du ude over med en bærejakke.

En bærejakke er en jakke, du kan have udover, når du bærer dit barn i en slynge, vikle eller bæresele. Det er ikke en erstatning for selen/slyngen/viklen, men den kan erstatte vintercoveret.

Filtrer

Hvorfor vælge en bærejakke?

En åbenstående jakke giver ikke meget varme til dig. Det kan godt være, at din baby har det lunt og trygt på din mave, og det synes du sikkert, er det vigtigste, men det er altså også vigtigt, at du ikke selv fryser hele vinter. Derfor er det smart at vælge en bærejakke.

En bærejakke er designet, enten så den kan lukkes ud over bæresele, vikle eller slynge eller så den har en indsats, hvori du kan placere barnet, når det sidder i selen, viklen eller slyngen.

Du kan få jakker, der kan bruges til frontbæring, rygbæring eller begge dele. Du kan få jakker, der har indsatsen inden i jakken eller uden på jakken.

 

Ventejakke til gravide

Jakkerne fra Mamalila og Wombat & Co. har mange funktioner. Udover at kunne bruges når du bærer dit barn, kan de også bruges igennem graviditeten. Indsatsen som følger med, giver den blads der er behov for til en højgravid mave. Men jakken er også smart længe efter fødslen, når du f.eks. begynder at aflevere dit barn i institution. Når indsatsen lynes af, kan den nemlig bruges som en helt normal jakke.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere