GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Hoppebolde

Hoppebold

En hoppebold er legetøj som består af en stor luftfyldt bold med håndtag. Barnet sidder på hoppebolden og hopper fremad. Hoppebolden er motorik legetøj til bevægelse og leg. Den er sjov at lege med og er samtidig rigtig effektiv styrketræning for mave, ben og ryg. Her finder du hoppebolde fra 3-4 år og helt op til voksenstørrelse. Hoppeboldene kan bruges både ude og inde. Børn skal være fysiske aktive for at styrke motorikken, her er hoppebolden rigtig god da legen med bolden kræver brug af hele kroppen.

 

Leg med hoppebolden

Med en hoppebold er der lagt op til mange sjove motoriske lege. Det er helt bestemt lege som styrker balancen og hvor hele kroppen er i bevægelse. Med bolden til at hoppe på er det både sjovt at lege alene og i samspil med andre børn. Hoppebolden giver basis for mange lege. Hvis der er flere børn som hopper sammen kan der hoppes om kap, der kan spilles bold siddende på den eller der kan hoppes i store hinkeruder. Det er kun fantasien der sætter grænser.

 

Moonhopper

En Moonhopper er en bold, hvor der er monteret en skive omkring. Bolden er på begge sider af skiven, (skiven er placeret i midten) Undersiden bruges til at hoppe på og oversiden klemmes fast mellem fødderne. Samtidig med at skiven bruges til at stå på. Nu gælder det så om at holde balancen og hoppe derud af. Moonhopperen er et fantastisk stykke legetøj som styrker balancen og styrketræner både ben, ryg og mave. Moonhopperen fåes i blå/pink og grøn/pink, til børn fra 4 år. Vi har også en sportsmoonhopper i sort/blå som er til børn fra 6 år, den kan også bruges af voksne. Hvis du leder efter andet børnene kan hoppe på, så prøv at kigge på vores hoppedyr her eller vores øvrige udvalg i motorik legetøj.

Kurven er tom