GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Stofbleer

Moderne stofbleer er bleer til børn i lækre bæredygtige materialer som hamp og bambus. I bleerne er der også bomuld, der sørger for at bleerne forbliver bløde og lækre efter vask.

Stofbleer bruges i princippet ligesom engangs bleer, men istedet for at smide dem ud, skal de vaskes og genbruges. Det sparer miljøet for tonsvis af affald bare på bleer. 

Ud over at være godt for miljøet, er en stofble også god for dit barn. Det er det naturlige valg, hvor man undgår kemi, parafume og andre dårlige stoffer, men kun får naturlige og bløde materialer mod barnets hud.

En stofble består af et cover og et indlæg. I all in one sidder cover og  indlæg sammen, mens det i All in two kan skilles fra hinanden med trykknapper eller velcro. 

Stofbleer vil aldrig suge ligeså godt som engangsbleer, da engangsbleer indeholder nogle geleagtige kugler der kan suge rigtig meget væske. Tilgengæld er der masser af muligheder for at booste stofbleen med forskellige indlæg, der giver mere sugeevne til bleen, f.eks. når man skal på tur, barnet skal sove til middag eller om natten. 

For at opbevare bleerne når de er beskidte, og indtil de skal vaskes, bruger man pail liners og wetbags. Pail lineren er en stor vaskepose til hjemmet, mens wetbaggen er en mindre vaskepose til tur.

 

 

Filtrer

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom