GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Udstyr

Nu er det jo ikke kun legetøj der er behov for med en baby i huset. Her finder du et udvalg af alt det andet, som også er rart eller nødvendigt at have. Her spænder vi vidt og håber vi kommer godt rundt om alt det tilbehør som skal bruges med et lille barn i huset. Vi vil rigtig gerne have meget mere babyudstyr og kategorien vokser hele tiden. Har du forslag til noget vi mangler tager vi meget gerne i mod ønsker.

På ferie eller bare på tur med babyen

Det kan være en stor fordel selv at have sengen med på ferie. Det skaber tryghed at sove i en velkendt seng med sit eget sovedyr og en transportabel natlampe. Til de lidt større børn finder du drikkedunke med en kop og gode madkasser til frokosten eller bare et lille mellemmåltid. En barnevognskæde eller ophæng til autostolen kan også være en god investering, så turen ikke føles så lang.

Hjemmet med det lille barn

Vi har mange hjælpemidler til at sikre hjemmet mod ulykker. F.eks stikkontaktbeskytter, hjørnebeskytter og skabssikringer. Til måltidet hjemme har vi mange fine tallerkner og krus i melamin, så gør det ikke noget hvis det ryger en tur på gulvet. Flotte og lange hagesmække skal der også til ved måltidet. Mange børn har også brug for en god savlesmæk, så tøjet ikke bliver vådt og skal skiftes hele tiden.

Tryghed og trøst

Nusseklude eller sovedyr til tryghed og trøst er også uundværlige. En suttekæde så sutten ikke bliver væk kan også være rar at have.

 

Filtrer

Kravletøj - et kapitel for sig

Kender du GoBabyGo? hvis ikke så se her. Det er tøj som motiverer barnet til at bevæge sig og kravle. I de fleste hjem er gulvene glatte og uden tæpper. Med gummidutter på knæ og fødder kommer barnet let omkring uden at glide.

Babylegetøj

Leder du efter babylegetøj og tumlingelegetøj findes her  et stort udvalg i kategorien legetøj. Alt vores babylegetøj er særligt udvalgt, både så det er sjovt, men ikke mindst så det støtter barnets udvikling. 

Vi har gåvogne som motiverer til at gå, små cykler til at komme rundt på og rangler til de helt nyfødte børn.

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere