GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bogstaver og tal

Tidlig leg med bogstaver og tal giver dit barn en fortrolighed med lyde og begreber, som er med til at gøre skolestarten lettere og sjovere. Her finder du forskellige muligheder for at lege med tal og bogstaver, former og figurer.
Mange børn bliver på et tidspunkt i børnehavealderen meget nysgerrige på tal og bogstaver. Så gælder det om at tage udfordringen op og hjælpe dem med at stille nysgerrigheden.

Filtrer

  • A
  • B
  • C
  • D
  • F
  • G
  • H
  • I
  • J
  • mere...
Laveste pris på PriceRunnerStrikket alfabet fra Linedyr
-50%
Linedyr Strikkede bogstaver, tal, symboler, familiemedlemmer
29,95 DKK
14,98 DKK
På lager (1-2 dages levering)

Bogstaver til magnettavle eller køleskabet

De fleste har en magnettavle, et køleskab eller en opvaskemaskine, hvor børnene kan sidde og lege med magnetiske tal og bogstaver. Det giver rig mulighed for at tale om tallene og bogstaverne og sammensætningen af disse, mens der arbejdes i køkkenet.
Her er bogstaver og tal fra Vilac, bogstaver, tal og en magnettavle fra Krea.
Du finder også bogstaver som ikke er magnetiske til at lege med i flotte klare farver, en kugleramme, som er med til at give god talforståelse.

Spil med tal og bogstaver

Skal det være i spilleform er et godt bud Lær bogstaverne med den kendte Hr. skæg fra Ramasjang som også har lavet flere andre spil; lær at tælle og regne og vendespil med bogstaver.
I kategorien finder du også talpuslespil, perler og perleplader med bogstaver som er med til at stimulere børnenes opfattelsesevne, koncentration, hukommelse og sprog. At lære klokken er også en del af talforståelsen og her finder du et fint legeur til at øve med, vi har også et fint rigtigt ur til børneværelset.

Opgavebøger - skoleklar

Bøger med opgaver er rigtige sjove, især når skoletiden nærmer sig og der næsten ikke kan ventes længere. 123 leg og ABC leg er sjove opgavehæfter som styrker indlæringen og lægger vægt på at skrive og genkende tallene eller genkendelse af alfabetet og skrive bogstaverne. Skriv og visk ud bøgerne med tal eller bogstaver er med mange udfordrende opgaver, klistermærker og memoryspil. Mandela malebøgerne hvor der skal males efter tal er også rigtigt gode og sjove.

Har dit barn lyst til flere udfordringer så se under Læring

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere