GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bogstaver og tal

Tidlig leg med bogstaver og tal giver dit barn en fortrolighed med lyde og begreber, som er med til at gøre skolestarten lettere og sjovere. Her finder du forskellige muligheder for at lege med tal og bogstaver, former og figurer.
Mange børn bliver på et tidspunkt i børnehavealderen meget nysgerrige på tal og bogstaver. Så gælder det om at tage udfordringen op og hjælpe dem med at stille nysgerrigheden.

Bogstaver til magnettavle eller køleskabet

De fleste har en magnettavle, et køleskab eller en opvaskemaskine, hvor børnene kan sidde og lege med magnetiske tal og bogstaver. Det giver rig mulighed for at tale om tallene og bogstaverne og sammensætningen af disse, mens der arbejdes i køkkenet.
Her er bogstaver og tal fra Vilac, bogstaver, tal og en magnettavle fra Krea.
Du finder også bogstaver som ikke er magnetiske til at lege med i flotte klare farver, en kugleramme, som er med til at give god talforståelse.

Spil med tal og bogstaver

Skal det være i spilleform er et godt bud Lær bogstaverne med den kendte Hr. skæg fra Ramasjang som også har lavet flere andre spil; lær at tælle og regne, vendespil med bogstaver og en tablet med bogstaver og tal.
I kategorien finder du også Lydlotto, junior og Lydlotto, familie som er med til at stimulere børnenes opfattelsesevne, koncentration, hukommelse og sprog.

Kurven er tom

I uge 30, 31 og 32 (24/7 - 11/8) sender vi kun ordrer mandag, onsdag og fredag, med deadline kl. 13.