GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Fingerfarve

Fingerfarve eller fingermaling er den kreative udfoldelse som børn tidligst kan lege med. Mange forældre og bedsteforældre vil rigtigt gerne have et minde om babyens tidlige fingeraftryk eller fodaftryk. Så derfor er fingerfarve også en perfekt barsels- eller dåbsgave.
Når barnet bliver lidt større er det en af de første kreative udfoldelser barnet selv kan udfolde sig med og se et personligt resultat af. Fingerfarven kræver nemlig ikke at kunne male med pensel eller holde på en blyant. Nej, her er det kun fingrene det handler om. Og selvfølgelig at kunne lide at røre ved forskellig materialer. Fingerfarve styrker hånd- og fingermotorikken, sanserne og er med til at udvikle og udforske kreativiteten. Start med at give barnet en enkelt grundfarve, og vis barnet de andre farver efterhånden. Det giver en god forståelse for hvad der sker når farverne blandes. Hvis barnet får alle farverne på en gang, bliver det ofte til en brunlig kedelig farve.
For de lidt større børn kan fingermalingen fortyndes let, da den er vandbaseret, så der også kan bruges en pensel, hvis der skal flere detaljer på kreationerne. Fingermalingen kan bruges på papir, træ, glas og kogte æg. Så mulighederne er uendelige.

Fingerfarve til børn

Man skal vist lede længe efter noget sjovere end at male med fingermaling. Det er kun fantasien (og forældrene) der sætter grænserne for, hvor og hvad der kan males på.

Her finder du fingermaling i bøtter med både 4 og 6 farver, så det er nemt at lukke dem til igen efter brug. Der er mange forskellige farvekombinationer.

Alt fingermaling er uden giftstoffer eller andet farligt kemi. Alle vores farver er lavet af levnedsmiddelfarver, så de er ganske ufarlige at få på hænder og i munden.

Du kan også finde vores sminkefarve her.

Kurven er tom