GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Sminkefarve

Sminkefarver til sjov og fest, fastelavn og halloween, eller når hverdagen bare skal være lidt festlig. Næst efter julen er fastelavn vist den vigtigtste højtid for alle børn i børnehavealderen og de første skoleår. Børnene går utroligt meget op i udklædningen, både deres egen og alle vennernes.
Sminkefarverne fra Giotto er bløde og dermed nemme at arbejde med, så det er let for børnene selv at lægge farverne på. Sminkefarverne er også nemme at vaske af efter brug. Vi har sminkefarverne i 2 forskellige udgaver, en standard og en plus. Så her burde kunne findes lige de farver som kan matche til udklædningen.

Sminkefarve uden kemi

Vores sminkefarver er nogle af de reneste du kan finde på markedet. For vi lægger stor vægt på at vore børn ikke skal påføres unødig kemi i hverdagen, og slet ikke når de er i så tæt kontakt med det som med sminkefarve. Sminkefarverne findes i 2 forskellige pakker en basis og en plus, hvor det kun er farverne til forskel.

Ansigtsmaling

Her finder du også sminkemaling fra Grim Tout. Naturligvis helt uden parabener. Ansigtsmaling når der skal gøres noget ekstra ud af det. Hvis tegneevnerne ikke rækker til børnenes ønsker er her mulighed for at købe skabeloner til perfekt sminkning.

Hvis det var fingerfarve du ledte efter finder du det her.

Kurven er tom

}