GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Sikkerhed og børn

For små børn sker ulykkerne oftes hjemme, i haven eller på gårdspladsen. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at små børn altid er under opsyn af voksne. Selvfølgelig kan alt ikke forudses, men husk at små børn hurtigt lærer nye ting, som de voksne ikke er forberedte på. Når små børn begynder at kravle eller gå, har de ikke altid fuld kontrol over kroppen og deres bevægelser. Børnene kan ligeledes ikke bedømme afstande. Pludselig skal trapper prøves, ting der findes på gulvet eller bordet. Barnet kan pludselig åbne skuffer og skabe. Her finder du forslag til at forebygge nogle af ulykkerne.

Filtrer

Ulykker i hjemmet

Hver dag kommer der 350 børn på skadestuen og heraf er de 85 børn under 3 år. Op til 5-6 års alderen sker de fleste ulykker i hjemmet.
Alle ulykker kan ikke forudses, men der kan forebygges mange ulykker med få midler.
Tjek dit hjem i børnehøjde og husk at børns udvikling går stærkt. Det der er sikkert i dag er måske farligt om ganske kort tid.
Vær opmærksom på: Tilgængelighed til farlige ting i skuffer og skabe, døre der kan smækkes, vinduer, komfur, trapper, badeværelset og stikkontakter.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom