GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Børnespil

Se udvalget af vores lærerige børnespil, som henvender sig til både store og små. Her er rigtig mange spil som både børn og voksne kan hygge sig sammen om. Til de lidt mindre børn er her også et stort udvalg. Har du prøvet at spille Memory med børn? Hvis ikke, skulle du prøve, det er helt fantastisk hvor meget børnene kan huske, så det er faktisk ofte at det er børnene der vinder.

Filtrer

Børn og spil

At spille spil er noget der skal øves. Der skal læres at vente på tur, der er helt faste regler og det er ikke altid man vinder. Spil tager tid og det kræver også tålmodighed at sidde stille. Er det et terningespil kan der med fordel bruges store terninger som kan kastes på gulvet så der kommer bevægelse ind i spillet. Det er vigtigt at spille spil som er egnet til barnets alder og modenhed. Det skal være sjovt at spille og ikke et nederlag. Det skal være en succesoplevelse uanset om der tabes eller vindes. Der er forskellige former for spil. Nogle børnespil kræver dygtighed og i andre spil er det tilfældigheder der afgør udfaldet af spillet.

 

Traditionelle og anderledes børnespil

Fra omkring 2 års alderen kan børn spille små spil som f.eks. huskespil, billedelotteri og balancespil eller sansespillet "føl og find". Fra 3 års alderen kan der så småt begyndes med Ludo, 4 på stribe og og de lidt mere avanceret spil. De lidt større børn kan kaste sig ud i Mølle og Dam, Bingo og Kalaha. Og mindst spil med en historiefortælling som gør det ekstrasjov at spille.
Alle spillene er tidsløse spil der altid er en succes.

 

Se også alle vores udendørsspil.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom