GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legetelte

Her finder du alle vores legetelte, som både kan bruges sommer og vinter, ude og inde. Der er ikke noget mere hyggeligt end at få et telt med ud om sommeren. Eller bruge teltet som hule om vinteren på børneværelset. Telte eller huler er populære hos børn. Teltet indbyder til fantasilege, og børnene føler de er sig selv, og kan være i fred og ro uden overvågning.

Filtrer

Pop up telte

Alle vores telte er Pop up telte så de er nemme at slå op og lette at pakke sammen igen efter endt leg. Telte indbyder til hygge med yndlingslegetøjet inde i teltet, eller gode rollelege hvor børnene i teltet kan føle sig som riddere, prinsesser eller det fungerer måske som huset hvor de bor i sammen med dukker, dyr osv. Legetelte er både til hyggelig alene leg eller sjove lege med alle vennerne. Vi har mange forskellige legetelte, så her burde være noget for alle. Her er prinsessetelte i lyserød, så kan det vist ikke blive mere piget, der er også blå telte til drengene. Så her er alle muligheder for lige at finde det telt, som passer til dit barn.

Legetunnel til børn

Se også vores legetunneler som passer fint sammen med legeteltene. De kan bruges til at skabe en sjov indgang til legeteltet, hvor kun børn kan komme igennem. En legetunnel kan også bruges til at lave en forhindringsbane med. Her vil børnene få brugt noget energi mens de leger, samtidig med at de får brugt deres grovmotorik. En anden motorisk leg med legetunnel er "at hoppe larve". Børnene står op mens de har legetunnelen rundt om sig og holder den øverste ende nede med armene. Herfra gælder det om at hoppe først hen til en målstreg.

Telt og hulesæt til børn

Det sidste nye er, Telt og hulesæt. Med dette sæt kan der bygges hyggelige huler eller telte lige midt i stuen eller på børneværelset. Her gælder det om at bruge fantasien, som når man normalt bygger hule under borde eller med stole og lignende, men her får børnene lidt hjælp i form af klemmer og ophæng.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere