GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legetelt, Pop up

Her finder du alle vores legetelte, som både kan bruges sommer og vinter, ude og inde. Der er vist ikke noget mere hyggeligt end at få et telt med ud om sommeren. Eller bruge teltet som hule om vinteren på værelset. Telte eller huler er populære hos børn. Teltet indbyder til fantasilege, og børnene føler de er sig selv, og kan være i fred og ro uden overvågning.

Pop up telte

Alle vores telte er Pop up telte så de er nemme at slå op og lette at pakke sammen igen efter endt leg. Telte indbyder til hygge med yndlingslegetøjet inde i teltet, eller gode rollelege hvor børnene i teltet kan føle sig som riddere, prinsesser eller det fungerer måske som huset hvor de bor i sammen med dukker, dyr osv. Legetelte er både til hyggelig alene leg eller sjove lege med alle vennerne. Vi har mange forskellige legetelte, så her burde være noget for alle. Her er prinsessetelte i lyserød, så kan det vist ikke blive mere piget, der er også blå telte til drengene og vi har lige fået en flot tipi hjem. Så her er alle muligheder for lige at finde det telt, som passer til dit barn. Se også vores legetunneler som passer fint sammen med legeteltene og kan skabe en fin indgang, samtidig med at børnene får brugt deres motorik.

Et alternativ til legeteltene er disse skønne legetunneller.

Kurven er tom

Julegaver til tiden - sidste chance er torsdag den 20. december, kl. 14.30 - Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar