GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bamser

Bamser og dukker er selvskrevet på et hvert børneværelse. Alle børn elsker bamser, som kan bruges både til hygge, til trøst, til leg og til tryghed. Her kan du købe de blødeste bamser i en størrelse som barnet kan tumle med. Til de mindste skal bamsen ikke være for stor, men i en størrelse som er nem at håndtere for de små hænder. Bamser er gode at putte med og kan leges med ligesom en dukke. Ville og Valle er noget at det blødeste man kan tænke sig og kan vist nemt blive ynglingsbamsen.

Her kan du også købe barnets første dukker, som ikke er så store, og dejlig bløde at lege med. Den første dukke må meget gerne være i stof, så den er nem at tumle med. Vi har de skønne dukker fra Rubens barn og dejlige bløde dukker fra Haba, som bor i en dåse når du køber dem. Bamser og bløde dukker er helt oplagte at give som barselsgave - se flere forslag her -  eller dåbsgaver.

Beroligende bamser

Det sovende får eller den sovende koala er rigtig gode sansebamser til det helt lille barn at putte med. Begge bamser giver tryghed og gør det nemmere at falde i søvn. Bamserne kan afgive 4 forskellige beroligende lyde; bl.a hjertelyd, regnvejr, bølgebrus og lyden af hvaler. Natlampe som sovedyr, se de skønner bamser som oplyser børneværelset med en flot og beroligende stjernehimmel her.

Alsidige bamser

En bamse kan have mange funktioner og kan bidrage til både leg og læring. Vores sommerfuglelarve er en aktivitetsbamse, hvor der kan øves selvhjulpenhed, dagligdags opgaver og finmotorik. Bamsen med følelser kan hjælpe barnet med at læse ansigtsudtryk og dermed øve sociale kompetancer. Vores hånddukker er dejlige bløde og passer både til børne og voksenhænder.

Kurven er tom