GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bamser

Bamser og bløde dukker er selvskrevet på et hvert børneværelse. Alle børn elsker bamser, som kan bruges både til hygge, til trøst, til leg og til tryghed. Her kan du købe de blødeste bamser i en størrelse som barnet kan tumle med. Til de mindste skal bamsen ikke være for stor, men i en størrelse som er nem at håndtere for de små hænder. Bamser er gode at putte med og kan leges med ligesom en dukke. 

Her kan du også købe barnets første dukker, som ikke er så store, og dejlig bløde at lege med. Den første dukke må meget gerne være i stof, så den er nem at tumle med. Vi har de skønne dukker fra Rubens barn og dejlige bløde dukker fra Haba, som bor i en dåse når du køber dem. Bamser og bløde dukker er helt oplagte at give som barselsgave - se flere forslag her -  eller dåbsgaver.

Filtrer

Beroligende bamser

Sansebamserne fra Babiage som som bærer navnet DooDoo er rigtig gode sansebamser til det helt lille barn at putte med. Alle bamserne giver tryghed og gør det nemmere at falde i søvn. Bamserne kan afgive forskellige beroligende lyde fx. hjertelyd/livmoderlyd eller beroligende musik. Natlampe som sovedyr, se de skønner bamser udformet som en ugle, kanin eller bjørn. Lampen er dejligt blød og ved hjælp af en fjernbetjening kan den lyse i forskellige farver og giver dejlig tryghed.

Alsidige bamser

En bamse kan have mange funktioner og kan bidrage til både leg og læring. Vores sommerfuglelarve er en aktivitetsbamse, hvor der kan øves selvhjulpenhed, dagligdags opgaver og finmotorik. Vores hånddukker er dejlige bløde og passer både til børne og voksenhænder.

 

 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere