Køb dine gaver nu! - Forlænget returret til den 31.01.2023 - Sidste forsendelsesdato i år er den 22.12.2022
GRATIS FRAGT Køb over 499,- 30 dages returret
1 til 2 dages levering, eller afhent samme dag fra Nakskov! (8:30-14:30)

Babynest

Med en lækker babynest er du med til at gøre dit barns sovemiljø trygt og komfortabelt.

Babynesten er blevet utroligt populær hos mange kommende forældre. Og med god grund. Den har så mange praktiske anvendelsesmuligheder, at den nærmest er uundværlig, hvis du vil give din baby en rolig og behagelig start på livet uden for mors mave. Læs mere om hvornår du kan bruge babynesten nederst på siden.

Filtrer

Trygge rammer med babynest

Når du kommer hjem med din baby, vil du måske blive overrasket over, hvor lillebitte og lidt fortabt din nyfødte virker i den fine nye vugge eller tremmeseng, som du har brugt masser af tid på at udvælge og gøre klar med en lækker madras, sødt sengetøj etc.

Og det er naturligvis fordi, at den lille vitterligt er lille. At dit barn yderligere ligger i den fosterstilling, som han/hun er vant til fra sin tid i din livmoder, med knæene helt tæt mod brystet og armene placeret foran brystet, får barnet til at syne endnu mindre, end hvis det havde ligget strakt ud i fuld længde. Det er en stilling, som det vil blive ved med at indtage et godt stykke tid fremover, faktisk i flere måneder.

For at det ikke skal føle sig utrygt og blive koldt i de noget større forhold, end det er vant til, er det en god idé at minimere pladsen omkring det. Med en babynest kan du skabe nogle rammer, som minder om dem, barnet havde i maven. Det vil sige et dejligt huleagtigt sovemiljø, som det kan overskue og føle sig tryg i.

 

Hvornår bruges et babynest?

En babynest har rigtig mange anvendelsesmuligheder. Ved at vælge en babynest af høj kvalitet, i et blødt og behageligt materiale, med høje sider, en dejlig madras og i en størrelse, som passer til din baby, får du en alsidig lille rede til dit barn.

Brug den f.eks.:

I vuggen eller tremmesengen, hvor den minimerer pladsen, så den lille føler sig tryg og bliver afskærmet mod det ukendte.
På sofaen, når det endelig er tid til at slappe lidt af, og du samtidig vil have din baby nær dig.
I kravlegården, så du kan have den lille i nærheden, når resten af familien hygger sig eller klarer dagens huslige gøremål.
I dobbeltsengen ved samsøvn, så hverken du eller din partner behøver at frygte at skubbe den lille ud af sengen eller komme til at lægge sig på den. Herved undgås også overophedning af den lille, fordi den har sin egen afgrænsede soveplads.
I barnevognen på tur med den lille, hvor reden kan erstatte liften og få baby til at føle sig tryg og varm i sin egen lille ”hule”.
• Som en smart og funktionel rejseseng til weekendbesøg hos familie og venner, hvor den sørger for dejlige rammer, som barnet forbinder med sine hjemlige vante og trygge rammer.

Der er helt sikkert mange andre oplagte muligheder for at anvende din nye babynest. Så brug den nøjagtig, som du ønsker, når du vil skabe velvære for dit barn. Både i og uden for hjemmets fire vægge.

 

Hvilken babynest skal jeg vælge?

Høj kvalitet fornægter sig som bekendt ikke. I hvert fald yderst sjældent. Det gælder også, når du skal vælge en dejlig babynest til dit barn. 

Hvis du vil være sikker på at få en, som kan tilpasses dit barn både her og nu og i de ca. seks måneder, hvor den typisk bruges, bør du vælge en, der kan justeres. F.eks. ved hjælp af praktiske snore.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere