GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Natlamper

Nattesøvnen er utrolig vigtig for det lille barn. Søvnen er med til at give udviklingen og sundheden optimale betingelser for barnet. Det er derfor vigtigt at skabe tryghed og gode hyggelige traditioner når barnet skal puttes. Putteritualet er et helt kapitel for sig og er med til at give en god afslutning på dagen og en god indgang til natten.

Tryghed med en natlampe

Når barnet efter endt putteseance forlades, er det vigtigt at stemningen stadig bevares. Derfor kan en natlampe være med til at opretholde trygheden og den gode stemning.

Det kan f.eks være den fine vågelampe fra Haba med forskellige motiver, eller en LED lampe som denne fra Aloka, med motiver som barnet selv kan pynte og gøre personlige. Er der ikke behov for en lampe, eller er der behov for lidt ekstra, så kan en lyskæde også hjælpe til at skabe noget tryghed i børneværelset.

Sansebamser (også kaldet 'hvid støj bamser') fra Babiage, kan også give ro til barnet. Det gør de ved at afspille hjerte/livmodelyd eller beroligende musik, når barnet vågner i løbet af natten.

Kurven er tom