GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Nyheder

Der kommer ofte nye varer på hylderne her hos Børn i Balance. Det er lige her du finder dem, så snart vi har dem klart til salg. Når vi handler nyheder hjem er det ofte for at udvide sortimentet og gøre det lidt sjovere for dig at være kunde hos os, og det håber vi afspejler sig på siden her.
Tag et kig, og se hvad der er nyt.

Ligesom hos alle andre butikker, har vi også legetøj der passer bedre til nogle sæsoner end andre. Samtidig udvikler børn sig hele tiden, og vi vil altid gerne være klar til at udfordre og udvikle ethvert barn uanset hvor i deres udvikling de befinder sig. Derfor bestræber vi os altid på at have et bredt udvalg af alt fra løbecykler til perleplader, ting der kan styrke finmotorik og grovmotorik hos alle børn, og ikke mindst ting der kan bruges inde og ude. Det sikrer et alsidigt udvalg hele året rundt. Og så er der jo ingen der siger at man ikke kan købe badebolde om vinteren eller puslespil om sommeren.


Ledte du forgæves efter noget du synes ville passe godt ind i vores sortiment, så send os endelig en email med dit forslag. Vi er her nemlig for din og børnenes skyld.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere