GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Ringslynger

En ringslynge er, som navnet meget fint antyder, en slynge med ringe. Den består af en skrå slynge med to ringe syet fast i den ene ende. Altså et langt stykke stof, typisk fastvævet, der holdes og bindes af to ringe.

En ringslynge er et smart bæreredskab til de hurtige ture, f.eks. når der skal handles og hentes søskende, og den kan bruges både mave mod mave, på hoften eller på ryggen.

Du kan læse mere om ringslynger i bunden af siden.

Filtrer

Hvordan bruger man en ringslynge?

Der skal altid bruges oprejst frøstilling hvor knæene højere end numsen, når du bærer i ringslyngen.

Ammestilling (stilling hvor baby ligger ned i slyngen) kan også bruges men kun ved amning - når amning er slut skal barnet igen placeres i oprejst frøposition.

Modsat strækvikler og fastvikler, hvor vægten fordeles på hele kroppen, bærer du kun med skulderen i en ringslynge. Derfor er det vigtigt at du husker at skifte skulder en gang imellem.

 

Kan man bruge en ringslynge til en nyfødt?

Der er nogle få ting der er vigtige at tage højde for, hvis du leder efter en slynge til en nyfødt.

Det er en god idé at vælge en med et GSM på under 250. GSM er vægten pr. kvadratmeter, og det er rart ikke at få en slynge der er alt for tyk, når du skal bruge den til din nyfødte baby. 

Derudover er det en god idé at undgå hør, da det ofte er lidt stridt og rug, og det er ikke så hyggeligt mod den nyfødtes babybløde hud. 

 

Ringslynge til nybegynder

Det ser måske nemmere ud at bruge en ringslynge frem for en fastvikle. Det er det ikke nødvendigvis.

Du slipper altså ikke for at øve dig, ved at vælge ringslyngen over fastviklen. Dermed ikke sagt at du ikke kan starte med en ringslynge, men husk altid at tænke hvilket behov du og dit barn har, når du køber et bæreredskab.

Har I behov for et redskab til de korte ture, eller til dag hvor barnet skal ind og ud af viklen mange gange, så er ringslyngen rigtig god.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere