GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Wetbags og pail liners

Wetbags og Pail liners er noget af det første, der er vigtig at anskaffe sig, når man skal til at bruge moderne stofbleer. Har du brugt moderne stofbleer i længere tid, vil du nok nikke genkende til, at pail liners og wetbags er helt uundværlige.
Wetbags og pailliners er vaskeposer, hvor du opbevarer de brugt stofbleer, mens de er beskidte. Når du skifter dit barn, og bleen skal til vask, er det nemt at putte bleen i vaskeposen, lukke til og opbevare indtil der skal vaskes. Når det er tid til vask, kommes posen, med indhold, i vaskemaskinen, uden du behøver at have fingrene i de beskidte bleer.

Wetbags og Pail liners – hvad er hvad?

Pail liner er en stor pose, som du bruger til hverdag i hjemmet. Vores pail liners fra WeeCare er vandtætte, og elastikken i toppn af posen gør, at den kan sidde i en blespand.
Wetbaggen, også fra WeeCare, er din blepose når du er på tur. En lille udgave af Pail lineren som er lige til at have med i pusletasken.
Da både Pail liner og wetbags kan vaskes og bruges igen og igen, gør det, at du sparer en masse plastik, i form af affaldsposer til bleerne.
Vi anbefaler at man har 2 pail liners, så man også har en, når den anden er til vask.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere