GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Moderne stofbleer

Moderne stofbleer er bleer til børn i lækre bæredygtige materialer som hamp og bambus. I bleerne er der også bomuld, der sørger for at bleerne forbliver bløde og lækre efter vask.

Stofbleer bruges i princippet ligesom engangs bleer, men istedet for at smide dem ud, skal de vaskes og genbruges. Det sparer miljøet for tonsvis af affald bare på bleer.

Filtrer

Ud over at være godt for miljøet, er en stofble også god for dit barn. Det er det naturlige valg, hvor man undgår kemi, parafume og andre dårlige stoffer, men kun får naturlige og bløde materialer mod barnets hud.

En stofble består af et cover og et indlæg. I all in one stofbleen sidder cover og indlæg sammen, mens det i All in two kan skilles fra hinanden med trykknapper eller velcro. 

Stofbleer vil aldrig suge ligeså godt som engangsbleer, da engangsbleer indeholder nogle geleagtige kugler der kan suge rigtig meget væske. Tilgengæld er der masser af muligheder for at booste stofbleen med forskellige indlæg, der giver mere sugeevne til bleen, f.eks. når man skal på tur, barnet skal sove til middag eller om natten. 

For at opbevare bleerne når de er beskidte, og indtil de skal vaskes, bruger man pail liners og wetbags. Pail lineren er en stor vaskepose til hjemmet, mens wetbaggen er en mindre vaskepose til tur.

Leder du efter stofbleer til puslebordet, klassiske stofbleer til baby, som gylpeklud og lignende, finder du stofbleer her

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere