GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Bordteater

Både børn og voksne holder af et godt eventyr. Eventyret kan blive endnu bedre når der kan sættes liv til det. Med et bordteater får du nogle solide dejlige træfigurer der illustrerer eventyret på festlig vis.
Børn bruger hele kroppen og alle sanser på at lære, så derfor er bordteateret rigtigt godt da børnene her har mulig både at opleve gennem ører, øjne og aktivitet. Her kan du fortælle et rigtigt godt eventyr til dine børn. Vi har bordteatre med hyggelige (og uhyggelige) figurer der passer til de gængse eventyr. Selvfølgelig kræver det mere af den voksne i første omgang, da det ikke er så inspirerende at læse op fra en bog samtidig med at bordteatret skal bruges. Men så kan det være en fordel at starte med nogle af de eventyr vi kender godt. Jeg tror at vi alle kan spille De 3 bukkebruse, Guldlok og de 3 bjørne og Rødhætte uden brug af en bog. Om ikke andet kender børnene også eventyrerne og kan bidrage på bedste vis. Sidst men ikke mindst behøver det jo heller ikke at være lige efter bogen. At digte lidt på historien undervejs kan bare gøre eventyret og oplevelsen endnu sjovere.

Filtrer

Det levende bordteater

Bordteater er en rigtig god og sjov måde at fortælle historier på. Børn elsker at få fortalt historie. At læse op fra en bog med billeder kan vist fange de fleste børn. Det er i hvert tilfælde skønt at have en voksen helt for sig selv. Små børn elsker historier de kender og vi kender vist alle sammen godt det med at det er os voksne der gerne vil læse en ny historie og børnene vælger det kendte. Genkendelsens glæde er stor hos børn. Her er eventyr og bordteater helt fantastisk.

Udvalg af eventyrlige bordteatre

Her finder du Bukke Bruse, Guldlok, Snehvide, Rødhætte, De 3 små grise, Hans og Grete, Askepot, Fyrtøjet og Prinsessen på ærten. Børnene elsker bordteatrene da de sætter meget mere liv til historien.
Et bordteater siger meget mere end ord der bare bliver læst op, og børnene kan blive inddraget meget mere i historien og kan tage aktivt tage del i eventyret og bordteateret. Børnene kan spille de forskellige roller i bordteatret, så de får det fulde udbytte af eventyret.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere