GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Gynger

En babygynge er noget af det bedste du kan give det lille barn. Babygynger bidrager positivt til barnets motoriske udvikling og balance – og så er en god babygynge også altid garant for god og sund underholdning af barnet.

Valg af babygynge

Babygynger findes i mange forskellige former og farver, så uanset smag og stil er der masser af muligheder for at finde den helt rigtige gynge til din baby.

Babygynger i træ er et særdeles populært valg, pga. gyngens overordnede soliditet og kvalitet. Alle vores babygynger i træ er kendetegnet ved, at de yder god rygstøtte og er nemme at montere.

Udover gyngerne i træ, har vi naturligvis også babygynger i plast. Disse gynger er ligeledes af højeste kvalitet, de er meget robuste og særdeles velegnede til udendørs brug, da de tåler al slags vind og vejr. Vi anbefaler babygyngerne fra Krea, der har lavet 2 fantastiske gynger i træ - en standard og en luksus gynge, og en særdeles populær babygynge i plast, der fås i henholdsvis sort og rød.

Gynger

Til de lidt større børn, har vi også en masse populære gynger i træ og plast. Se eksempelvis den af vores gynger, som er de store børns favorit; den såkaldte tallerkengynge, der giver masser af sus i maven, eller vælg den gode, gamle kending; en helt traditionel gynge i plast eller træ.

En god gyngetur er altid sjov – uanset, hvor gammel man er – og når børn gynger, stimuleres balanceevnen samtidig med, at rum- og retningssansen udvikles. Kort sagt - gynger er uundværlige i den motoriske udvikling.
Alle gynger, som vi forhandler, er sikkerhedstestede og nemme at montere.

Kurven er tom

Alle gaver købt fra oktober af, kan byttes indtil 31. januar