GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Gynger

En gynge er fantastisk motorisk legetøj til både små og store børn. En babygynge er noget af det bedste du kan give det lille barn. Babygyngen bidrager positivt til barnets motoriske udvikling og balance – og så er en god babygynge også altid garant for god og sund underholdning af barnet.

Filtrer

Valg af babygynge

Babygynger findes i mange forskellige former og udgaver, så uanset smag og stil er der masser af muligheder for at finde den helt rigtige gynge til din baby.

Babygynger i træ er et særdeles populært valg, pga. gyngens overordnede soliditet og kvalitet. Vores babygynger i træ er kendetegnet ved, at de yder god rygstøtte og er nemme at montere.

Udover gyngerne i træ, har vi naturligvis også babygynger i plast. Disse gynger er ligeledes af højeste kvalitet, de er meget robuste og særdeles velegnede til udendørs brug, da de tåler al slags vind og vejr. Sidst men ikke mindst er der også motorik eller sansegyngen, som kan bruges af børn næsten lige fra fødslen af. Vi anbefaler babygyngerne fra Krea, der har lavet 2 fantastiske gynger i træ - en standard og en luksus gynge, og en særdeles populær babygynge i plast, der fås i henholdsvis sort og rød.

Gynger

Til de lidt større børn, har vi også populære gynger. Se eksempelvis den af vores gynger, som er de store børns favorit; den såkaldte tallerkengynge, der giver masser af sus i maven, eller vælg vores nye klatre-gynge som er både gynge og klatrreb i et.

En god gyngetur er altid sjov – uanset, hvor gammel man er – og når børn gynger, stimuleres balanceevnen samtidig med, at rum- og retningssansen udvikles. Kort sagt - gynger er uundværlige i den motoriske udvikling.
Alle gynger, som vi forhandler, er sikkerhedstestede og nemme at montere.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere