GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Svømmeudstyr

Svømmeudstyr og svømmetilbehør til børn. Her finder du alt til jeres næste tur i svømmehallen med børn eller til leg i vandet på stranden. Skal baby med i svømmehallen kan du eks. finde et stort udvalg af svømmebleer, mens der til de lidt større børn er dykkerbriller, dykkersæt med svømmefødder til børn og dykkerbriller. Vi har også dykkerlegetøj man kan svømme eller dykke efter.

Filtrer

Håndklæde til børn

Mangler du nyt håndklæde til stranden, til svømmehallen eller derhjemme? Du finder mange forskellige håndklæder til børn, i kategorien håndklæder. Der er både håndklæder med hætte til de små og badehåndklæder til lidt større børn. 

Badekåbe til børn

Når man har været i vandet i svømmehallen, på stranden eller bare derhjemme, kan det godt blive lidt køligt at komme ud af vandet. Derfor kan en badekåbe til børn være en rigtig god måde at holde varmen på, indtil man får tøjet på igen.

Legetøj til stranden

Skal i på stranden med børn, kan strandlegetøj gøre turen ekstra sjov. I kategorien sandlegetøj finder du et stort udvalg af legetøj til stranden (eller sandkassen). Så kan der bygges sandslotte, vandsluser og andet i sandet. Er i mere til leg med vandet på stranden eller mangler der legetøj til badekaret, kan du kigge i vandleg, hvor der er fyldt op med legetøj til sjove vandlege. Skal i spille bat spil, petanque eller med frisbee på stranden, så kig forbi Sunflex, som har et stort udvalg af legetøj i neopren. Det egner sig rigtigt godt til leg ved vandet, da neoprenen sagtens kan tåle vand og vil fylde ovenpå vandet.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere