FLYTTEUDSALG! Masser af varer med 20% rabat
GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Hoppedyr

Hoppedyr er rigtig godt motorisk legetøj. De giver barnet en god balanceevne og styrker muskulaturen i både ben og krop. Det er meget vigtig for børn at få trænet motorikken og balancen så tidligt som muligt da det er grundlaget for den videre udvikling.
Men det er også bare et godt stykke legetøj som der kan leges med både ude og inde. Hoppehesten, hoppekaninen eller hoppegiraffen er så søde at de kan blive barnets bedste ven.
Hesten, kaninen eller giraffen indgår perfekt i mange rollelege, og det er ikke usædvanligt at se at der falder en gulerod af som foder.

Filtrer

Hvor gammel skal man være for at bruge hoppedyr?

Det væsentlige er at barnet har modet til at sætte sig op på dyret før det går løs på hoppehesten, hoppekaninen eller hoppegiraffen. Sædvanligvis kan man starte når man er 1,5 til 2 år, men naturligvis med de udsving der er i børns udvikling. Barnet behøver ikke at kunne gå sikkert før ridningen, det skal nok gå alligevel. 
Til at starte med sidder barnet stille på dyret, men det varer ikke længe før sikkerheden indfinder sig og det vilde ridt begynder. Det er skønt at se hvordan der kan komme et helt rodeo ud af det når flere børn rider sammen.
Hoppedyrene er mærket til +3 år, hvilket skyldes at der sidder en ventil i dem til oppustning. Det betyder at hvis børn under 3 år bruger hoppedyrene skal det være under opsyn af en voksen.

Lidt hoppe dyr ud over det sædvanlige

Rody max er til de lidt større børn som også har brug for at styrke motorikken og balancen på en sjov og underholdende måde.
Med en vippebase som passer til alle dyrene (undtagen Rody Max) laver du hurtigt en gyngehest. Det betyder, at barnet kan få glæde af den længe inden motorikken er til at kunne hoppe på den.
Hoppedyr fra Rody er velkendt for kvalitet og sundhedsplejerskerne anbefaler dem til motorisk leg.
Hoppehestene, hoppekaninerne og hoppegiraffen er fremstillet i slidstærkt plast, helt fri for PVC og phthalater.

Kurven er tom