GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

FAQ

Ofte stillede spørgsmål.

Inden du stiller spørgsmål om valg af størrelse, leveringstid eller andet, kan det være klogt at kigge denne side igennem. Her samler vi spørgsmål og svar.

 

1. Produkter

Løbecykler / Løbehjul.

 

Spørgsmål

 

Hej Jeg har en datter på 2,5 år. Hun har en højde på 95 cm og en skridt længde på ca 36-37 cm og jeg er i tvivl om hvilken af puky løbecyklerne jeg skal vælge - kan i hjælpe mig?
Svar
Vi vil anbefale en str. L. Det er vigtigt, at hun kan nå jorden med flad fod, når hun sidder på sadlen, og det kan blive et problem på den store XL.

 

Spørgsmål

 

Hejsa, Hvor store er diam. på hjulene på løbehjulet Puky, Capt'n Sharky m. lufthjul? Er der en max alder/vægt til dette løbehjul?
Svar
Jo der er en max. vægtbelastning på løbehjulet. Det er godkendt til 50 kg, så det er ikke til voksne. Hjulenes dimensioner er 225*55, hvilket betyder en diameter på 22,5 cm og en bredde på 5,5 cm. Der er som sådan ikke en maks. alder, men de fleste børn kan køre på det til de er ca. 6-8 år.

 

Spørgsmål

 

Hej Vi har en pige på 20 måneder, som ikke er så høj (76 cm), så hun kan endnu ikke nå en scooter, mv. Derfor er vi interesserede i et ”køretøj”, som hun kan bruge her i foråret / sommeren og overvejer en Puky ”baby”-cykel. Hvad er sædehøjden på hhv en Wutsch og en Pukylino? Og hvornår er børn typisk klar til at køre på en ”rigtig” løbecykel?
Svar
Sædehøjden på Wutsch og pukylino er ca. 25-30 cm. De fleste børn er klar til en tohjulet løbecykel (str. M) i 2-års alderen. Så jeres datter kan måske allerede klare det. Men en wutsch er også rigtig god og kan sagtens bruges intil jeres datter er 2½-3 år. Derefter vil hun kunne bruge en løbecykel str. L, som giver en noget bedre kørsel, da den har større hjul med luft i dækkene.

 

Spørgsmål

 

Kan man få støttehjul til en løbecykel?
Svar
Nej du må endelig ikke sætte støttehjul på en løbecykel. Hele ideen med en løbecykel er jo at barnet lærer at holde balance på en tryg og sikker måde. Støttehjul giver bare barnet en falsk tryghed. Når man piller dem af igen, kan barnet starte forfra med at lære at holde balancen.. Derfor er det også meget vigtigt at I ikke starter med støttehjul når barnet siden skal have en cykel.

 

Spørgsmål

 

Hej. Jeg har et par spørgsmål til jeres vare Bjerget varenr. GO 2122, jeg håber at I kan besvare: Jeg kan ud fra billedet på hjemmesiden se at Bjerget er af en rimelig størrelse og derfor kunne jeg tænke mig at vide hvor meget det vejer OG om det er hult indvendigt eller massivt???Jeg underviser i Stimulastik og skal medbringe mine legeredskaber, derfor interessen.
Svar
Bjerget er ganske rigtigt ret stort, men det vejer ikke mere end ca 2 kg. Det er hult indvendigt og åbent i bunden, så man kan faktisk bruge det som balje og fylde andre ting ned i det.

2. Betaling

Spørgsmål

Hvornår bliver betalingen trukket fra min konto?
Svar
Betalingen bliver først trukket når vi sender varen.

 

Spørgsmål

Hvordan kan jeg betale?
Svar
I vores web-shop kan du bestille dine varer online og betale via: - Dankort - VISA/Dankort - Kontooverførsel.

 

Spørgsmål

Har jeg en fortrydelsesret?
Svar
Fortryder du dit køb er fortrydelsesretten 30 dage, gældende fra den dag du modtager dine varer. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan benytte denne standardfortrydelsesformular [du finder den her], hvis du ønsker at fortryde dit køb. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. Du skal selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder. Vi kan tilbyde at sende dig en returlabel, hvorved din returfragt bliver billigere end hvis du køber portoen på posthuset. Prisen for returfragten (samme som oprindelig porto) fratrækkes refusionen. Ved brug af fortrydelsesretten, skal varen sendes til: Børn i Balance, Telegrafvej 5, 2750 Ballerup.

 

Spørgsmål

Der er noget galt med varen, hvad gør jeg?
Svar
Når du handler på boernibalance.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Købelove

 

Spørgsmål

Hvad gør I ved mine personlige oplysninger?
Svar
Når du sender data ved betaling med betalingskort er dataene krypterede (SSL) og derfor er det kun PBS, der kan læse dem. Hverken Børn i Balance eller andre har mulighed for at læse dem.

3. Levering

Spørgsmål

Hvornår modtager jeg min ordre?
Svar
Bestiller du dine vare inden 14:30, så har vi dag-til-dag levering på hverdage. Du er naturligvis også altid velkommen til at komme og hente varen hos os i Ballerup

 

Spørgsmål
Hvordan modtager jeg min vare?
Svar
Du kan vælge mellem 3 forskellige leveringsmetoder:

 

1. GLS, DKK 39 eller GRATIS

 

Her vil pakken blive leveret til en GLS Pakkeshop som du selv vælger under ordreafgivelsen. Deadline for dag til dag levering er kl. 14.30.

 

2. GLS direkte hjem til dig, DKK 59

 

Her vil du få pakken leveret til døren. Du får en SMS når varen er på vej og har mulighed for at angive et sted chaufføren må sætte pakken. Deadline for dag til dag levering er kl. 14.30.

 

3. GLS til din arbejdsplads, DKK 29

Spar besværet med at skulle hente pakken i en Pakkeshop, når du kan få den bragt lige til døren på arbejdet for samme pris.

 

4. Afhentning, GRATIS

 

Du kan vælge at afhente dine varer hos os i Ballerup. Når vi har modtaget og pakket din ordre, får du en mail (som hovedregel samme dag) om at du kan hente dine varer. Du kan normalt hente på hverdage 9 - 15

 

Der vil ved enkelte varer være angivet at du ikke kan vælge frit mellem leveringsmetoderne. Dette skyldes begrænsning grundet vægt og/eller omfang. Det vil være angivet på den enkelte vare.

 

Har du spørgsmål, så kontakt os: Børn i balance, Telegrafvej 5, 2750 Ballerup, Tlf: 28 20 00 23 (8.00 -19.00) Email: info@boernibalance.dk (Vi svarer senest indefor 24 timer, men sædvanligvis langt hurtigere) CVR 31 62 36 77

 

Kurven er tom