GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Madrasser

En god madras er vigtig når du vil give dit barn den bedste søvn. Madrassen skal understøtte søvnen, så den bliver dyb og uforstyrret. Her får du et stort udvalg af madrasser fra både Aerosleep, nsleep og Cocoon Company. Alle madrasserne er åndbare og gode til både junior og baby.

Vil du læse mere om madrasserne, og hvordan du vælger den rigtige, så kan du gøre det i bunden af siden.

Filtrer

Kapok madras

Med kapok i madrassen er du sikret en madras med mange gode egenskaber. Udover at være allergivenlig, da husstøvmider, svampesporer og bakterier ikke kan leve i kapok, så er madrassen også vand- og fugtafvisende. Den forhindrer ikke dit barn i at svede i løbet af natten, men leder fugten væk, så barnet ikke kommer til at ligge på en kold og våd madras. Fyldet af kapok er åndbart og kendt for sin temperaturregulerende egenskaber.

De to danske firmaer nsleep og Cocoon Company er begge store producenter af både madrasser, dyner og hovedpuder med kapok fyld, og vi forhandler begge mærker.

 

Ekstra åndbar madras

Du finder også et stort udvalg af madrasser fra Aerosleep her på siden. Aerosleep har udviklet en 3D-bikubestruktur som er enormt åndbar, selv hvis dit barn skulle få vendt sig i sengen med ansigtet ned i madrassen.
Udover madrasser, laver Aerosleep også andre produkter til sovemiljøet, hvor sikkerheden har været top fokus. Vi forhandler f.eks. også sengerand og lagner fra Aerosleep.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Kurven er tom