GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

nsleep

Nsleep er et dansk mærke, som siden 2001 har lavet allergivenlige produkter med kapokfyld. Navnet er en sammentrækning af ordene ‘Natural Sleep’, naturlig søvn, som også er udgangspunktet i deres produkter. Nsleep har fra starten haft fokus på at produktionen af deres produkter skal være god for både mennesker og natur.

Se alle produkterne her og læs mere om Nsleep i bunden af siden.

Et bæredygtigt sovemiljø

Det er ikke blot en god dyne eller en allergivenlig madras, du får, når du vælger nsleep – du får nogle tanker bag, der har fokus på processen i produktionen af dynen og madrassen. 

Når du vælger et nsleep produkt, vælger du;

  • 100 % allergifrit fyld og betræk
  • Bæredygtig høst af kapokfibre
  • Økologisk certificeret betræk
  • Godt arbejdsmiljø på systuerne
  • Dansk design og absolut topkvalitet

 

Hvilke produkter laver nsleep?

Fra nederst til øverst i sengen, i liften, i barnevognen eller på farten – alle typer produkter til det gode sovemiljø, kan du finde hos nsleep. Flere af produkterne findes både til babyer, børn og voksne.

Du finder komfortable madrasser til baby, junior og voksne – til barnevognen, tremmesengen og rejsen. Du finder beskyttende rullemadrasser til sengen, barnevognen, og puslepuden samt dyner og hovedpuder til store og små. Alle produkterne fra nsleep er 100 % allergivenlige og har naturligt kapok som fyld.

 

Hvorfor vælge kapok produkter fra nsleep?

Kapok er naturfibre, der stammer fra frugterne på kapoktræer. Hverken bakterier, svampesporer eller husstøvmider kan leve i kapokfibren, hvorfor den er meget allergivenlig. Derfor behøver du heller ikke vaske dit kapok produkt, men kan nøjes med at give det en tur i tørretumbleren engang imellem.

Skulle der alligevel er uheld som kræver vask, er det vigtigt at du følger vaskevejledningen fra producenten. Læs mere om kapok i bunden af siden her.

Høsten af kapok til fyld og nsleeps øvrige produkter som bomuld, tencel eller jersey foregår på en bæredygtig måde, der er skånsom for naturen. De øvrige tekstiler i nsleeps produkter stammer fra FSC- og GOTS-certificerede kilder. 

Nsleep har haft egen systue i Hanoi i Vietnam siden 2010. Den blev udvalgt i samarbejde med Danida og Udenrigsministeriet med det formål at udse og samarbejde med lokale systuer, hvor arbejdsmiljøet er i orden. 

Hos nsleep skal alle medarbejdere – i og uden for Danmark – trives, så den gode kvalitet går længere tilbage end blot til slutproduktet.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere