Begrænset telefonisk support i uge 36-38. Send venligst en e-mail i stedet.
GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legetøj til bilen

Bilturen, flyveturen eller togturen kan godt blive rigtig lang uden legetøj til at underholde de små. Her kan du finde legetøj som passer rigtigt godt til situationer hvor børnene skal sidde ned i lang tid. Meget af legetøjet kan leges med i egen æske eller beholder og passer derfor fint på skødet.

Filtrer

Legetøj til bagsædet

Kører i tit langt med børn eller har behov for beskæftigelse til forskellige situationer? Så kan i med fordel lave en lille kasse eller pose med legetøj til bilturen, som kan ligge fast i bagagerummet. På den måde bliver legetøjet også lidt specielt og man er fri for at huske at tage noget med hver gang.

Aktivitetslegetøj til de stillesiddende stunder

Nogle gange befinder man sig i en situation, hvor der er rart at have noget med til at holde børnene beskæftigede. Det kan være på rejsen, men det kan også være legetøj til mødet i banken, legetøj til familiebesøg eller legetøj til at have med på restauranten.

Det handler blot om at det skal være legetøj, der er nemt at have med på farten. Meget af det vi her har samlet, er magnetlegetøj, små spil og opgavebøger. Her er legetøj til alle aldre, fra 3 år og op. Leder du efter babylegetøj, kan du se vores store udvalg af baby og tumlinge legetøj.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere