GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Cocoon Company

Cocoon Company er en dansk og familiedrevet virksomhed. Siden 2011 har de skabt naturlige og allergivenlige soveprodukter. De startede ud med serien Organic Kapok og har siden da udvidet med serierne Amazing Maize, Merino Wool, Organic Textile og Organic Laundry. Her ser du alle vores produkter fra Cocoon Company, og i bunden af siden kan du læse mere om de forskellige produktserier.

Produkter til et sundt sovemiljø

Cocoon Company har et hav af skønne allergivenlige soveprodukter. Faktisk startede det hele med deres yngste søn som var meget varm når han sov. Jagten på den rigtige regulering af fugt og varme førte dem til naturfiberen Kapok, som blev startskuddet for virksomheden. Siden da har de udvidet med bl.a. dyner, puder, lagener, vådliggerlagener, madrasser, rullemadrasser og hynder til autostole. Udvalget breder sig over mange størrelser, så uanset om det er til baby, junior eller voksen du leder kan du ofte finde det her.

 

Organic Kapok

Produkterne med fyld af kapokfibre er gode til allergikere og folk som har det varmt når de sover. Du kan læse mere om kapok fiberens egenskaber i bunden af siden her. Cocoon Company producerer en lang række produkter med kapok fyld. Du kan f.eks. finde dyner, madrasser og rullemadrasser her på webshoppen.

 

Amaizing Maize

Ønsker du at skifte de gamle dyner ud med et alternativ, der er godt for både mennesker og miljø? Amaizing Maize serien er lækker og blød, som det klassiske dunfyld. De er derfor perfekte hvis du fortrækker en lækker puffet dyne eller hovedpude. Læs mere om den veganske majsfiber i bunden af siden her.

 

Merino Wool

Du skal ikke lade dig skræmme væk, med tanken om at ’uld jo er varmt’. Det ubehandlede merinould som udgør fyldet i serien er nemlig også godt til at lede varmen væk fra kroppen, når det bliver for meget. Samtidig kan den optage op til 35% af sin egen vægt i fugt, så den ikke bliver våd i løbet af natten. Cocoon Company laver dyner og puder med fyld af merinould og bruger kun uld fra får som ikke har været udsat for mulesing.

 

Organic Textile

Fra serien Organic Textile fra Cocoon Company forhandler vi lagener til voksen- og børnesenge i utallige størrelser. Du finder også åndbare vådliggerlagener i tre forskellige størrelser.

 

Organic Laundry

Til vaskeserien hører diverse vaske svampe, uld bolde sæbebær. Sæbebær kan bruges til alle tekstiler, også silke, uld og kapok. Uld boldene hjælper med at tørre vasketøjet bedre i tørretumbleren. De forskellige natursvampe er økologiske og har lang levetid. De kan med fordel bruges både af allergikere og folk med følsom hud.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere