GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
Cocoon Company Honey svamp 10-11 cm.
Cocoon Company Honey svamp 10-11 cm.

Cocoon Company Honey svamp 10-11 cm.

79,00 DKK
71,10 DKK
Bestiller du inden kl. 14.30, sender vi samme hverdag.
1 på lager


Laveste pris på PriceRunner

Cocoon Company Honey svamp – til følsom hud

Med denne Honey svamp fra Cocoon Company får du en naturlig svamp, som blødt og mildt dybderenser din hud. Svampen er økologisk og meget velegnet til sart og følsom hud. Svampen kan bruges til både babyer, børn og voksne. Køb den naturlige svamp, og værn om miljøet og din krop.

Alle natursvampe fra Cocoon Company er hentet på bunden af Middelhavet, hvor svampene vokser. Her bliver de høstet, og roden efterlades, så svampen kan vokse videre. De er derfor meget miljøvenlige og er på ingen måde tilsat kemi. Af samme grund er der ikke to natursvampe som er ens. Denne Honey svamp måler 10-11 cm, og den er ren forkælelse til kroppen.

Naturlig luksus til kroppen

Honey svampen fra Cocoon Company er vidunderligt blød og behagelig at vaske kroppen og ansigtet med. Den dybderenser på en skånsom måde, og bevarer hudens naturlige olier, som giver fugt og glans.

Svampens fibre minder meget om silkefibre, og derfor er den meget velegnet til både babyer og børn, som har ekstra sensitiv hud.

Med denne svamp forkæler og plejer du ikke bare huden på en skånsom måde, du giver også huden et allergivenligt miljø at bade i. Sammen med økologisk shampoo og sæbe er svampen ideel til at pleje og rengøre huden. Og bruger du også økologisk vaskemiddel, bliver det bare ikke bedre.

Svampen har enormt mange kanaler, hvilket gør den meget hygiejnisk, da den er nem at rengøre for sæberester i modsætning til en plastsvamp, hvor lukkede plastbobler holder på sæben. Brug lunkent vand, og undlad at vride svampen.

Gør badet til en luksuriøs oplevelse

At tage et bad gør ikke bare din krop ren, det er også med til at løsne din krop op og fungerer som en tiltrængt pause fra hverdagen. Det gælder for voksne som det gør for børn, at det varme vand lindrer og tilfører velvære til kroppen. Og med denne Honey svamp fra Cocoon Company kan du skrue ekstra op for velværet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på chatten, mail eller telefon. Køb svampen i dag, og få luksuriøse bade i mange år frem.


Se alt det spændende i Økologisk vaskemiddel eller se vores udvalg fra Cocoon Company

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere