GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
cocoon rullemadras 120x200
cocoon rullemadras 120x200

Cocoon Company Kapok rullemadras 120x200

1.049,00 DKK
899,00 DKK
Bestiller du inden kl. 14.30, sender vi samme hverdag.
1 på lager


Laveste pris på PriceRunner

Med denne rullemadras med fyld af kapok fra Cocoon Company beskytter du din topmadras eller din madras, og du får samtidig en bedre støtte og komfort under søvnen. Madrassen er 100 % økologisk og allergivenlig – bestil den i dag, og få et bedre sovemiljø!

Denne rullemadras fra Cocoon Company passer til en seng med målene 120 x 200 cm, og selvom den ikke syner af meget, er den en vigtig del af dit sovemiljø. Den beskytter nemlig den underliggende topmadras eller madras mod skjolder, hvis uheldet skulle være ude, og den er noget nemmere at få plads til i vaskemaskinen. Derudover sikrer den høj komfort.

Har du brug for at vaske rullemadrassen, kan den vaskes ved op til 60 . Vi anbefaler, at du bruger sæbenødder eller økologisk vaskemiddel. Rullemadrassen tørres bedst i tørretumbler. Den skal have lang tid, så fibrenes egenskaber bevares, og madrassen bliver helt tør.

Økologisk rullemadras i høj kvalitet

Ud over at beskytte den underliggende madras har denne topmadras også mange andre kvaliteter. Den er fyldt med kapok, ligesom resten af Cocoon Companys almindelige madrasser er det, og det er lidt af et vidunder-produkt, som er 100 % naturligt.

Fibrene, som høstes af kapoktræet, er silkebløde og lette, hvorfor de også kaldes for silkebomuld.

Rullemadrassen er med sit kapokfyld både temperaturregulerende året rundt og åndbar, så din krop kan komme af med sved i løbet af natten, uden at du eller madrassen bliver fugtig.

Desuden kan der hverken leve husstøvmider eller bakterier i kapok, hvorfor du er sikret et allergivenligt og hygiejnisk sovemiljø, når du bruger kapokprodukter som denne rullemadras.

Bestil din nye økologiske rullemadras i dag, og giv dit sovemiljø et løft.


Se alt det spændende i Madrasser eller se vores udvalg fra Cocoon Company

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere