GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
Cocoon - Voksen pude 60x63 cm.
Cocoon - Voksen pude 60x63 cm.

Cocoon Voksen pude 60x63

399,00 DKK
349,00 DKK
Bestiller du inden kl. 14.30, sender vi samme hverdag.
1 på lager


Laveste pris på PriceRunner

En god søvn er alfa og omega for energi og velvære i de vågne timer. Det kan denne Cocoon voksen pude være med til at sørge for. Den har en perfekt størrelse og en perfekt tykkelse – hverken for tyk eller for tynd. Puden er nem at vedligeholde, og kan bruges hele året rundt.

Er du også typen, der vender din hovedpude flere gange i løbet af en nat for at få den ”kolde” side? Det behøver du ikke med en hovedpude som denne. Den indeholder kapok fra Cocoon company.

Kapokken er et naturmateriale, der indeholder meget luft, hvilket gør det godt til at reflektere varmen, uden at du kommer til at svede. Det sikrer en hel nats søvn uden vågne stunder på grund af varmen – og det gælder både sommer og vinter.

Allergivenlig hovedpude

Fyldet er endvidere allergivenligt. For det første fordi det er økologisk og dermed ikke indeholder kemiske produkter, men også fordi at bakterier og støvmider ikke kan leve i kapok.

Det ydre materiale er naturligvis også 100 % økologisk. Det er bomuld.

Disse faktorer betyder også, at du ikke behøver vaske din pude, før du tager den i brug, som ellers anbefales med nye produkter. Ingen kemi og ingen dårlig lugt.

Vedligeholdelse af puden

Kapok fyldet i puden er et naturprodukt og derfor skal man være meget opmærksom, hvis der er behov for at vaske den.Det er meget vigtigt at vaskeanvisningen bliver fuldt meget nøje (Se vaskeanvisningen her). Den kan vasket i maskine op til 60∞ C, og det anbefales at bruge sæbenødder eller et andet økologisk vaskemiddel, det er ligeledes vigtigt at den bliver slynget i vaskemaskinen ved høje omdrejninger og straks derefter skal puden i tørretumbleren i lang tid – længere tid end du kendere det fra f.eks. dundyner – så kapokfibrene genfinder deres oprindelige form og bliver helt tørre. Det er en rigtig god ide at anvende uldbolde under tørringen. Hvis det ikke er strengt nødvendigt med vask, vi vi anbefale bare at lufte den.

Du kan også komme puden i tørretumbleren f.eks. hver 2. måned – uden forudgående vask – for at holde den luftig og blød. Giv den en tur ca. hver 2. måned i ca. 30-40 minutter – også her uden brug af tennisbolde.


Se alt det spændende i Hovedpuder eller se vores udvalg fra Cocoon Company

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere