GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret
Cocoon - Barnevogns madras 37x96x3;5 cmCocoon - Barnevogns madras 37x96x3;5 cmCocoon - Barnevogns madras
Cocoon - Barnevogns madras 37x96x3;5 cm
Cocoon - Barnevogns madras 37x96x3;5 cm
Cocoon - Barnevogns madras

Kapok barnevogns madras 37x96 - Cocoon Company

479,00 DKK
431,10 DKK
Bestiller du inden kl. 14.30, sender vi samme hverdag.
2 på lager


Laveste pris på PriceRunner

For at give dit barn de bedste betingelser for sund søvnkomfort i barnevognen, er det vigtigt at vælge et godt underlag. Med en Cocoon barnevognsmadras bliver det et trygt og behageligt sted, hvad enten der skal soves til middag eller gås tur.

Det er vigtigt, at den madras, som du vælger, har de rette egenskaber i forhold til komfort og hygiejne. Cocoon Company udvikler og fremstiller udelukkende økologiske og allergivenlige sengeprodukter af naturlige materialer og af højeste kvalitet

En sund og tryg oplevelse

Når den lille skal i barnevognen, er det som regel ikke dér, at han/hun er vant til at sove. Små børn føler sig ofte utrygge i uvante omgivelser. Vælger du en Cocoon barnevognsmadras, bliver det et dejligt og tørt sted, hvor barnet kan føle sig godt tilpas. Det er en vigtig forudsætning for, at det slapper af og får tilstrækkelig med sund søvn.

Små børns behov for at sove er naturligt nok væsentligt større end f.eks. voksnes. Det skyldes ikke altid, at de er trætte, men i lige så høj grad at kroppen har brug for ro til at udvikle sig. Som grundregel kan de ikke få for meget søvn, men de kan helt sikkert få for lidt.

Mange fantastiske egenskaber

Madrassen fra det danske brand er naturlig, økologisk, allergivenlig og bæredygtig.

Fyldet er kapok, som er naturfibre fra kapoktræet, som vokser vildt i tropiske regnskove i Asien, Sydamerika og Vestafrika. På intet tidspunkt i forbindelse med høstningen eller forarbejdningen bliver der anvendt skadelige kemikalier eller pesticider.

Kapok indeholder til desuden et bitterstof, som bakterier, husstøvmider og svampesporer ikke kan leve i. Det gør madrassen både allergivenlig og antibakteriel og barnevognen hygiejnisk.

Fordi at fibrene er lette og luftige, er de åndbare og temperaturregulerende og er som fyld med til at sikre en sund og afslappet søvn. Da de samtidig er ventilerende og isolerende, kan madrassen anvendes året rundt.

Køb dine kapokprodukter fra Cocoon Company i dag. Vi har hurtig levering og giver 30 dages returret på alle varer samt mulighed for at splitte betalingen op i flere rater med Viabill.


Se alt det spændende i Madrasser eller se vores udvalg fra Cocoon Company

GRATIS FRAGT Køb over 799,-
DAG TIL DAG LEVERING 30 Dages returret

Kurven er tom

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere