GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

AeroSleep

Produkterne fra AeroSleep har fokus på den trygge søvn, både til forældre og børn. Som forældre sover du nemlig selv bedst, når du ved at sikkerheden omkring dit barn er i top.

Gennem 20 år har AeroSleep udviklet bl.a. madrasser, rulle-/topmadrasser, lagener og sengerande i en helt særlig 3D- bikubestruktur, som gør det muligt for dit barn at ånde igennem produkterne, selv hvis barnet vender sig i sengen med næsen ned i madrassen. Læs mere om de smarte produkter fra Aerosleep i bunden af siden.

Et sikkert sovemiljø til dit barn

AeroSleep udvikler konstant deres produkter, med hensigt på at gøre sovemiljøet for babyer og børn så sikkert som overhovedet muligt. Resultatet er blevet en række populære produkter med deres specielle 3D struktur, hvor alt fra kvalitet til sikkerhed er i top. Alle AeroSleeps produkter bliver testet videnskabeligt af forskellige forskningscentre for at sikre, at de lever op til det, de lover. Derudover er alle produkter OEKO-TEX-certificeret, som er din garanti for, at der ikke findes skadelige stoffer i produkterne.

Åndbare lagener fra AeroSleep

Der er gode grunde til at lade dit barn sove på et lagen fra AeroSleep. Lagenerne er som alle deres andre produkter designet med åndbarheden i højsædet. Almindelige bomuldslagner nedsætter luftgennemtrængeligheden betydeligt, især når det er vådt. Kombineret med en åndbar madras (f.eks. en med med kapokfyld) giver lagenerne fra Aerosleep den optimale åndbarhed til dit barns sovemiljø.

Åndbar madrasbeskyttelse

Ligesom det gør sig gældende med lagener, har madrasbeskytterne ligeledes 3D-bikubestruktur, som sikrer at luften kan cirkulere frit, og at dit barn dermed kan ånde uden problemer. Under denne unikke bikubestruktur er der to lag, som sørger for at beskytte madrassen.

Det ene lag absorberer fugt, og laget under dette er vandtæt og beskytter madrassen mod pletter og bakterier. Madrasbeskytterne fås i forskellige størrelser, og de kan bruges på alle madrasser i samme størrelse.

Beskytterne tåler maskinvask ved op til 60 C, og det anbefales, at de bruges sammen med AeroSleeps egne lagener for at opnå den bedste luftcirkulation.

AeroSleep madras til barnevogn og seng

Aerosleep laver madrasser i mange forskellige mål, så det passer til alle sovemiljøer. Du finder her madrasser i specialmål og til alt fra madras til lift, til store senge og kravlegårde.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere