GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Kreativ leg

Her kan du se alle vores kategorier med kreativt legetøj til alle børn.

Du kan helt sikkert finde en masse inspiration til at udforske og udvikle kreativiteten gennem leg. Om det er farveblyanter til den flotte tegning af dagens oplevelser eller gør-det-selv legetøj hvor der skal bygges, samles eller syes noget så finder du det i en af kategorierne her.

Filtrer

Kreativt legetøj til børn

Det er ikke for sjov at det at tegne er en favorit aktivitet for mange børn. Børn så vel som voksne bruger nemlig ubevidst det at tegne, som en måde at fortolke verden på, og uanset om der skal bruges fingerfarve, tusser eller farveblyanter til tegningen, så kan du finde det helt rigtige tegneredskab her.

Kreativt legetøj kan også være det man selv laver eller bygger. I kategorien ’Mere kreativitet’ kan du både finde sæt til at lave smykker med, sjov vinduesmaling og seje origami dyr.

Har dit barn brug for en såkaldt dimseting, altså noget de kan sidde og holde hænderne aktiveret med, så er det i kategorien Crazy Aaron Thinking Putty, du finder det. Der er mange forskellige typer at vælge imellem. Både nogle med specielle egenskaber, som at være selvlysende, men også nogle der bare er sjove at dimse med.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere