GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Kravletøj - skridsikkert

Når barnet skal lære at kravle gælder alle kneb. Nogle børn kaster sig bare ud i det med glæde og iver mens andre skal hjælpes lidt på vej. Her er et simpelt hjælpemiddel som kan gøre underværker.
GObabyGO laver en serie med strømper, strømpebukser, leggins og knæbeskyttere med skridsikre såler og gummidutter på tæer og knæ.

Vi har også kravletøj fra Dét Denmark, rigtigt lækkert i økologisk bomuld i skønne farver. Her kan du vælge mellem kravlebukser, bodystocking, kravlestrømpebukser og kravlestrømper. Det findes altsammen i størrelserne 74, 80 og 86.

Filtrer

Kom godt igang med at kravle

Ikke alle børn kravler lige hurtigt og det er helt normalt. Så bliv ikke bekymret hvis dit barn ikke er den første der kravler i mødregruppen.
Der kan lokkes med forskelligt legetøj men lige vidt hjælper det hvis barnet ikke synes at det er rart eller for besværligt. Her er kravletøjet fra GobabyGo perfekt - det giver mobilitet og gør barnet mere modig, når der ikke er fare for at glide eller falde. Glatte gulve er ikke ligefrem befordrende for at komme i gang med at kravle, da det er svært at komme op på alle fire og samtidig holde balancen. Det kan vist tage glæden fra selv det mest kravleparate barn. Vælg mellem strømpebukser eller knæbeskyttere når det at kravle skal være en leg. Strømperne er perfekte når barnet er oppe at gå. Dupperne hjælper med en sikker gang, selv på de mest glatte gulve.

Motorik og bevægelse

Babyen skal vænnes til at være på gulvet. At ligge på ryggen, og masser af leg på gulvet helt fra start af, giver tryghed til lære at kravle.
At kravle er den bedste forudsætning for at styrke motorikken og indtage verden fra start af.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere