GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Kapla

Kapla byggeklodser er nærmest geniale i al deres enkelthed. Køb nu rigeligt, for de voksne vil også lege med Kapla klodserne, og vi vil jo nødig skuffe de kreative børn.
Her er til rigtig mange timers konstruktionsleg, for både små og store børn og voksne. Kapla klodserne anbefales til børn fra 3 år, men uden øvre alder. Klodserne findes i 1000 stk., 280 stk., 200 stk. og 100 stk. Vi forhandler også det sjove Kapla Challenge, hvor der medfølger kort til figurer man skal bygge.

 

Hvad er Kapla klodser?

Kapla klodserne er regulære træklodser af Pinjetræ, der er kendetegnet ved en meget præcis udskæring. Det betyder, at de er meget stabile og har en god ligevægt, som gør at det er muligt med snilde og behændighed, at bygge store tårne, borge, huse, broer, og meget andet. Alt sammen uden brug af værktøj eller lim. Det er kun fantasien - og antallet af Kapla klodser - der sætter grænserne for hvor store konstruktioner der kan laves.
Byg de mest fantastiske konstruktioner uden brug af lim eller andet - giver uendelige muligheder for byggeri og konstruktion.
Kapla klodserne er glatte på den ene side og rillede på den anden.

Finmotorik

Finmotorikken er i højsædet når Kapla klodserne kommer frem. Uanset om det er de mindste børn der skal lave simple konstruktioner, de større børn, eller måske den kommende ingeniør, skal Kapla klodserne lægges med forsigtighed, tålmodighed og forudseenhed. Der skal bruges fingerfærdighed og snilde for at tårnet ikke vælter. Så finmotorik trænes sammen med rummelighed og ikke mindst trænes hjernen.


Hvor stammer Kapla klodserne fra?

Kapla er opfundet i midt firserne af Tom van der Bruggen, da han restaurerede sit gamle hus i Frankrig: Han udviklede Kapla klodserne til at bygge en model af sit hus, inden han byggede det færdigt. 
Du kan se mere om Kapla her.
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere