GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Play & Go

Vi kender det alle sammen. En god leg er færdig, og der skal ryddes op. ØV ØV, sure miner og måske også brok. Det Belgiske firma Play and go kommer med en helt fantastisk løsning på denne, lidt kedelige, situation. Ud over det, kommer de også med en alternativ og virkelig smart opbevaringsløsning.

Play and go er navnet på de super smarte poser fra firmaet af samme navn. Play and go er både opbevaring og legetæppe i et, og når der skal ryddes op, er det bare at hive i snoren og så er legetøjet pakket væk.  - Ja så nemt er det.

 

 

 

Play and go laver opbevarings poser i to forskellige størrelser. Den store pose er helt perfekt til legetøj som lego, klodser, biler, barbie, togbane, ja kun fantasien sætter grænser. Legetøjet opbevares i posen, der nemt lukkes sammen med en snor. Posen kan stå på gulvet, eller hænge på en krog, og når der  skal leges, er det bare at tage posen ned, åbne den op og lege på posen, der nu er blevet et legetæppe. At sidde med sit legetøj på den åbne pose, giver barnet et godt overblik over legetøjet.

Play and go poserne findes i mange forskellige designs og farver, og I kan helt sikkert finde en, der passer ind i jeres hjem.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere