GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Lässig

Lässig er et tysk firma, og på tysk betyder Lässig casual eller afslappet. Ideen bag navnet er, at refererer til smukke og funktionelle produkter, der samtidig har et simpelt og enkelt udtryk - altså afslappet.

Lässig laver smukke og lækre produkter, og det gør de med både hensyns tagen til miljøet, vores sundhed og produktionen.

Lässig sørger for, hele tiden, at være et skridt foran når det kommer til ansvarlig produktion. Filisofien er, at materialerne skal være bæredygtige, giftfrie og genanvendelige. Derfor bruger Lässig også materialer som polyester fra PET flasker og GOTS certificeret bomuld. 

 

 

Fra Lässig har vi rygsække, penalhuse og tasker. Find de søde rygsække med dyr, de enkle og fine penalhuse med små detaljer, eller barnevognstaskerne der er perfekte til alle de små ting, man skal have med, når man er på tur med barnevognen.

Hos os finder du også et udvalg af gode sager til spisetid og madpakken. Her er både drikkedunke, madkasser og forskellige hagesmække med ærmer. Det hele i fine farver og designs. 

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere