GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk
Barnevognstaske til styrStor opbevaringstaske til klapvognStyrtaske til klapvognbuggy organizer til styrstor opbevaringstaske til barnevognbarnevognstaske fra lässigStyrtaske til barnevogn
Barnevognstaske til styr
Stor opbevaringstaske til klapvogn
Styrtaske til klapvogn
buggy organizer til styr
stor opbevaringstaske til barnevogn
barnevognstaske fra lässig
Styrtaske til barnevogn

Barnevognstaske

fra Lässig
279,00 DKK

1 - 2 dages levering, vi sender hver dag.

Til institutioner: Ønsker du at bestille flere stykker af en vare end det vi har på lager, kontakt os på info@boernibalance.dk, så sender vi et estimat på hvornår vi kan levere det efterspurgte antal.

Laveste pris på PriceRunner

Praktisk taske til barnevognsstyret fra Lässig, i flot og god kvalitet. Vælg mellem tasken i mørkegrå eller grå med mønster på.

Den uundværlige buggy organizer kan hænge på alle størrelser styr, og både på barnevognsstyr og klapvognsstyr med separate håndtag.

Barnevognstasken er nem at sætte på styret og tage af igen. Den sættes fast med medfølgende stropper, der til tasken sættes fast med karabinhager og til styret sættes fast med velcro.

Den smarte opbevaringstaske til styret har et stort rum, der kan rumme alt fra bleer, vådservietter, madpakken, vanter eller sutteflaske og drikkeflaske.

I den lange side indeni er der to små rum, til at holde styr på nøgler, læbepomade, håndcreme, telefon osv. I den anden lange side er der et langt åbent rum som kan bruges til pung, briller og lignende.

I begge ender af styrtasken er der to runde rum (holdt af elastik så når de ikke er i brug, fylder eller generer de ikke) til at holde styr på sutteflasker eller drikkeflasker, så de ikke roder rundt i det store rum.

Barnevognstasken måler 37 x 12 x 17 cm og er lavet af 100% polyester.


Se alt det spændende i Barnevogne og autostole eller se vores udvalg fra Lässig

GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Mandag-onsdag-fredag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere