GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legemad

Når der leges køkken og laves mad til dukker, bamser eller de voksne, behøver det ikke at være med rigtig legemad. Børn kan sagtens bruge en klods, en puslespilsbrik eller noget helt andet. Men selvfølgelig er det sjovt at have naturtro legemad og det giver også en forståelse for former og farver på f.eks grøntsager. Samtidig kan legemaden bruges til at snakke med barnet om hvor maden kommer fra.

Filtrer

Legemad i træ

Hos os finder du et stort udvalg af legemad i træ fra danske Mamamemo. Alt legemaden er i en rigtig god kvalitet, som kan følge barnet og deres rollelege i mange år. Når barnet vokser, ændrer rollelegen sig også. Måske starter legen som en leg hvor der serveres aftensmad for de voksne, og som legen udvikler sig bliver det til en lille restaurant, grønthandler eller café.
Vi sælger både frugt og grøntsager enkeltvis som f.eks majskolbe og appelsin, men du kan også vælge mellem kurve med samlede dele som Middag for to-sættene eller en kurv med alt godt fra havet.

Legemad til forskellige aldre

Det er vigtigt at købe legemad som er aldersvarende. Børn under 3 år som skal lege de spiser, putter legemaden rigtig i munden, så det er meget vigtigt at legemaden er så stor at de ikke kan sluge det. Pålægspakken og wienerbrødet er f.eks begge egnede til børn fra 2 år.

Når legen kan blive mere avanceret, er det sjovest med legemad i sæt, gerne med tilbehør. Det kan være en café leg med tapas sættet, en lille købmand med slikbutik og kaffe to go, eller et pizzaria der også serverer sodavand.

MaMaMeMo legemad

MaMaMeMo er et dansk mærke, som specielt er kendetegnet for deres store udvalg af legemad og legekøkkener lavet i træ. Mange af MaMaMeMos produkter er produceret af FSC mærket træ, og deres mål er at dette skal gælde alle produkter i 2022.

 


Til at servere legemaden skal der måske også bruges service og køkkenredskaber, måske endda et helt køkken! Det finder du under kategorien legekøkken og tilbehør, hvor der er endnu mere kvalitetslegetøj fra MaMaMeMo.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere