GRATIS FRAGT Køb over 799,- KUN kr. 29 til Pakkeshop
30 DAGES RETURRET På alle køb
KUNDESERVICE 28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legemad

Når der leges køkken og laves mad til dukker, bamser eller de voksne, behøver det ikke at være med rigtig legemad. Børn kan sagtens bruge en klods, en puslespilsbrik eller noget helt andet. Men selvfølgelig er det sjovt at have naturtro legemad og det giver også en forståelse for former og farver på f.eks grøntsager. Samtidig bliver det måske lettere at introducere barnet til at spise de rigtige grøntsager. Vi sælger mange legegrøntsager og frugter i træ enkeltvis, men hvis det skal være nemt  findes her også mange sæt, som indholder mange frugter eller grøntsager. Altsammen træmad i en lækker kvalitet som indbyder til leg. Maden er legetøj som kan følge barnet gennem mange år. Efterhånden som barnet bliver ældre og legene udvikles bliver der både leget restaurant, grønthandler og Cafe. Det er vigtigt at købe legemad som er aldersvarende. Børn under 3 år som skal lege de spiser, putter legemaden rigtig i munden, så det er meget vigtigt at legemaden er så stor at de ikke kan sluge det.

 

Det sunde legemad

Madkassesættet, frugtsættet eller et grøntsagssæt med velco er skønt legemad med mange dele på en gang. Af grøntsager er her mange; gulerod, majs, champingnon, citron, grøn peber og en meget flot porre. I frugt er vi leveringsdygtig i jordbær, kiwi, vindruer, vandmelon og banan. Altsammen legemad i træ i en lækker kvalitet.

Legemad til fest

Skal der være fest så er her fødselsdagskage, kagemand, bagerens farvoriter, godter i kuffert, vaffelis eller pindis, så kan det ikke blive mere lækkert og usundt. Selvfølgelig skal der også serveres lidt at drikke til, du kan selv vælge om det skal være juice, cacaomælk eller bare mælk.

 

Til at servere legemaden skal der måske også bruges service og køkkenredskaber. Det finder du under kategorien legekøkken og tilbehør

Kurven er tom

}