GRATIS FRAGT
Ved køb over 499,-
1 til 2 dages levering
30 dages returret
KUNDESERVICE
Tirsdag og Torsdag Kl: 11:00-13:00
28 20 00 23 / info@boernibalance.dk

Legekøkken og tilbehør

Når legetøjet til den gode rolleleg er i fokus, kommer man ikke udenom et dejligt legekøkken med masser af dejligt tilbehør. Så er succeen hjemme til mange mange mange timers leg. At lege rolleleg omkring madlavning og spisning er den første rigtige rolleleg som bliver leget. Det er selvfølgelig fordi det er meget nærværende og noget som børnene ser og oplever hele tiden.

Filtrer

Al rolleleg starter med at børnene eftergør det de ser de voksne eller større børn gøre. Allerede omkring barnet er 1 år, kan det få glæde af et legekøkken med service og legemad. I starten er det måske ikke rigtig rolleleg, men der bliver eksperimenteret med at åbne og lukke ovnen, stable tallerkner, putte legemad i gryden og sige uhm osv. Det er rigtig god leg som er udviklende for det lille barn. Jo ældre barnet bliver jo mere averceret bliver legen. Så det er legetøj som kan følge barnet gennem lang tid. 

Legetøjs køleskab og tilbehør


Her findes alt i legetøj og service til legekøkkenet som gør det ekstra sjovt at lege. Hvis der ikke er plads til et stort legekøkken, kan mindre også gøre det og et bordkomfur er et godt alternativ. En del af køkkengrejet er naturtro, så det ligner det mor og far bruger, når de laver mad. De flotte ting i træ og stål, må alle børn elske at lege med. Her er et superflot køkken med køleskab til. I legetøjs køleskabet er der god plads til al legemaden.

Skønt tilbehør til legekøkkenet

Til lækre gryder og pander, rørermaskiner, vaffeljern og brødrister hører selvfølgelig grydeske, piskeris og paletkniv i fuldstændig naturtro kvalitet. Med en dejskraber og en kagerulle, kan der bages eller kokkereres til dukkerne i stor stil. Her findes selvfølgelig også grydelapper, forklæde og kokkehue til den lille kok. Hvis legen står på en skovtur er det fine picnicsæt helt ideelt. Testel eller spisestel i træ til at lave selvskab for dukkerne er her selvfølgelig også. Når festen er slut er opvaskebørsten og det lille fejesæt med håndkost og fejeblad i rød eller blå perfekt tl oprydningen.
Legemad må der også til når alle de fine køkkenting skal bruges.

Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere

Shop videre Gå til kurven
Vi bruger cookies hos Børn i balance, for at give dig en bedre brugeroplevelse. Læs mere